„Lezi dole, ruke na sto!" Saša Popović o drami s policijom: Pitali ga za Radu, Lazića - ovako tražili izveštaj o plaćenom porezu!

30.10.2022

18:10

0

On je naglasio da nije imao nikakvu zaštitu, pa da je bio tretiran kao što bi i svi drugi bili

„Lezi dole, ruke na sto!" Saša Popović o drami s policijom: Pitali ga za Radu, Lazića - ovako tražili izveštaj o plaćenom porezu!
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović je u velikoj ispovesti za „Premijeru - Vikend specijal" otvoreno progovorio i o poslovanju „Grand produkcije". Kao donedavno vlasnik, otkrio je kako mu je policija jednom prilikom bila „upala" u prostorije, tražeći izveštaj o plaćenom porezu za pevače.

Protekciju, napominje, nije imao i pripadnici MUP-a su ga tretirali kao što bi i sve druge.

„Sa njima nema šale!"

- Upali su i rekli: „Ruke na sto!". Ja gore glavu, oni opet: „Lezi dole, ruke na sto!". To je bila policija poreske uprave i s njima nema šale. I, kaže glavni ovom drugom: „Idi tamo u računovodstvo i proveri mi Radu Manojlović, Darka Lazića i Jelenu Gerbec". Vraća se policajac i kaže: „Darko Lazić 130.000 evra, Rada Manojlović 120.000 evra, Jelena Gerbec 60.000 evra", to je plaćeni porez za njih na godišnjem nivou. Pitaju me: „Zašto Gerbec tako malo?" Ja kažem: „Ona manje zarađuje od njih, nije toliko popularna" - iskren je bio Saša u pomenutoj emisiji.

Rada Manojlović, ATA Images/Antonio Ahel
 

Zatim, dodao je da je poreska tada ustanovila da njegova firma posluje dobro. Ipak, pošto ga je zanimalo kako oni tretiraju bakšiš, sa željom da to prenese izvođačima, zadržao ih je u razgovoru ovom prilikom.

Darko Lazić, ATAImages/ A.A.
 

- Ja ih pitam: „Kako vi tretirate bakšiš?". Oni kažu: „Tretiramo to kao dobru volju". Ja ih pitam: „Dobro, da li ja sada mogu da uzmem pare od bakšiša i odem da kupim stan?" Kažu oni: „A, ne, morate da odete u poresku i da oporezujete te pare, to su crne pare. Kada ih obelite, platitet porez od 20 odsto, onda možete da odete i kupite stan, auto ili šta god" - istakao je Popović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike