Ceca otkrila da li ima novog dečka! Ražnatovićeva prvi put otvoreno o ljubavnom životu

25.11.2022

09:54

3

Pevačica je istakla da je sada pravo vreme da uživa

Ceca otkrila da li ima novog dečka! Ražnatovićeva prvi put otvoreno o ljubavnom životu
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Život pevačice Cece Ražnatović neprestano intrigira javnost, a naročito kada je u pitanju ljubav. Posle smrti Željka Ražnatovića Arkana, ona nikada u javnosti nije pokazala svog dečka, sve do prethodne veze koju je imala sa Bogdanom Srejovićem.

Posle raskida, Ražnatovićeva je uvek vešto izbegavala odgovore na pitanja o emotivnom statusu, a u razgovoru sa prijateljicom, tekstopiscem Biljanom Spasić, Ceca je bila veoma otvorena, te je otkrila da li ima noviteta kada je ljubav u pitanju.  

Na Biljaninu konstataciju da je Ceca još dovoljno mlada da može da ima još dece, Ražnatovićeva je prosto ostala zabezeknuta. 

Printscreen Youtube/ Blic TV "Ceca show"
Ceca Ražnatović

- Bože me sačuvaj, Biljo, šta je sa tobom? Ja sad imam jednu drugu mladost, mene to ne zanima. Deca su mi velika, što sam ljuljala, ljuljala sam, sad mogu samo da uživam. Nema ništa kod mene, mrtvo more - iskreno je rekla Ceca.

Bilja se poverila Ceci da je u Grčkoj spazila jako simpatičnog momka, aludirajući na to da bi se možda Ceci dopao.

- U Solunu sam videla sada nešto zanimljivo, ali kada bih ti pokazala fotografiju, ti bi prevrnula očima - prokomentarisala je Bilja, na šta je Ceca odgovorila:

- Bože me sačuvaj, Biljo, tvog izbora - kazala je pevačica. 

Printscreen Youtube/ Blic TV "Ceca show"
Ceca Ražnatović

Dalje su nastavile da se raspravljaju oko njihovih tipova muškaraca.

- Kako možeš da kažeš to, a oni tvoji vanzemaljci sa pločicama - rekla je Bilja, na šta joj je Ceca vrlo jasno stavila do znanja da je njen tip muškarac koji je u dobroj fizičkoj formi.

- To je zdravlje, a ovi tvoji sa trbuščićima sa holesterolom, mani me, majke ti - ispričala je Ceca u novoj epizodi serijala "Ceca show", koja će se emitovati večeras, 25. novembra u 22h na Blic televiziji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike