Ceca nikad otvorenije o ljubavi, ali i penziji: Ne može život da mi se vrti oko partnera, plakanje mi ostavlja podočnjake! (FOTO/VIDEO)

13.03.2022

11:00

1

Dobro raspoložena Ražnatovićka je otkrila koliko je teško muškarcima da je osvoje, da li često plače, ali i sve o karijeri svoje naslednice Anastasije

Ceca nikad otvorenije o ljubavi, ali i penziji: Ne može život da mi se vrti oko partnera, plakanje mi ostavlja podočnjake! (FOTO/VIDEO)
ceca kopanik musik - Copyright 24sedam/N. Mijušković

Ceca Ražnatović sinoć je nastupala na Kopaonik Mussic Week Festivalu. Publika ju je dočekala ovacijama, a ona ih je počastila svojim najvećim hitovima. Obožavatelji su sve vreme pevali sa njom u glas, a nije nepoznanica da kad Ceca peva - tada je zagarantovan provod.

U dobrom raspoloženju i sa osmehom na licu, posle uspešno održanog nastupa Ceca je davala izjave na pitanja okupljenih medijskih ekipa, među kojima je bila i 24sedam

Ražnatovićka je bila veoma otvorena i sa nama podelila sve detalje o privatnom i emotivnom životu, penziji, Pesmi za Evroviziju, prvom nastupu svoje ćerke, kolegi i prijatelju Aci Lukasu, suzama, ali i svojoj karijeri.

 - Mene sve moje pesme događaju. Shvatila sam odavno da sam sve svoje životne situacije otpevala. Za pesme se ja nisam pitala, Marina ih je pisala, a ja sam se zaljubljivala u njene tekstove, koji su mi se kasnije tokom života potpuno ostvarili. Pesma „Idi dok si mlad” je posvećena svima mladima koji su otišli. 

 

Kako je sinoć njena naslednica Anastasija imala prvi nastup, Ceca ne krije da je imala tremu zbog nje, ali kako kaže, bile su u kontaktu pre koncerta i upućena je u svaki detalj. 

- Večeras sam imala tremu, ali ne zbog sebe nego zbog Anastasije. Već sam na brznu preslušala sve Anastasijine snimke. To je moje dete, i zato potpuno drugačije emotivno reagujem. Za sebe nikad nisam imala tremu. Ni ona nije imala, nego ja - kaže Ceca i otkriva da se neposredno pre početka nastupa kontaktirala ćerku: 

- Čule smo se pred generalnu probu, pričale smo malo i bila je potpuno kul. Kad sam pogledala klip sa nastupa baš sam bila uzbuđena. Jako mi je žao što nisam bila sa njom. Prvi put zvanično imamo jos jednu pevačicu u kući, dosad sam ja bila diva. Dobila sam konkurenciju (smeh). Dala sam joj savet da bude što prirodnija i spontanija. Kad izađe na binu, publika odradi 90 odsto posla, kad krene energija ka izvođaču. Neke moje kolege su govorile da ne bi svojoj decu dali da se bave ovim poslom, nije to posao pogotovo za ženu. Ja nikad to nisam govorila. Ne mislim to, to je lep posao ako se radi na pravi način. Kad ima ko da vas posavetuje, to je najlepši posao na svetu.

 

Već duže vreme Ceca nije izdala pesmu, a kako je preminula Marina Tucaković napisala njene najveće hitove, ona će dobro razmisliti kome će sada taj posao prepustiti.

- Ne piše niko pesme za mene. Imam četiri, pet novih melodija, pa ću probati sa nekim novim tekstopiscima, pošto Marine više nema. Ako se pronađemo pronašli smo se.

U novom izdanju emisije „Zvezde Granda” roker Đorđe David je izjavio da je pevačicin nekadašnji saradnik Aleksandar Milić Mili zaljubljen u nju. Međutim, pevačica tome ne pridaje pažnju:

- Đorđe David ima pravo na svoje mišljenje kao i svaki član žirija. Ali što se „Zvezda Granda” tiče tamo se dobro zabavljam i emotivno sam vezana za svoje kandidate. Mnogo truda ulažem u sve i radujem se svakom njihovom prolasku u novi krug. Kao da se meni dešava. Ne razmišljam o tome da je Mili zaljubljen u mene, pored ovolikih lepota u mom životu. Važnije je u koga sam ja zaljubljena, a ne ko je u mene - kazala je Ceca, a kada je shvatila šta je rekla odmah se ispravila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili

 

- Šalim se, nisam zaljubljena. Vi mislite da se zaljubljujem svakih pet minuta?! Ali šteta što nisam zaljubljena, to je baš lepo. Ne postoji lepše stanje nego kad je čovek srećno zaljubljen.

Na pitanje da li je teško biti Cecin dečko, ona je dala vrlo duhovit odgovor.

To morate njega da pitate. Meni je super - rekla je pevačica kroz smeh, pa otkrila koliko je teško da je muškarac iznenadi. 

- Ma nije, ja se ne razlikujem od vaših potreba. Moje potrebe su male, malecne. Poruka, cveće… To su neke sitnice. Sebi mogu sve da priuštim sopstvenim radom, meni ne treba muškarac da bi me fascinirao novcem, poklonima… meni treba iskreno osećanje, pazžnja, ljubav, ono što treba svakim normalnom coveku. To su stvari koje me usrećuju. Verujem u pravu ljubav, je je ljuabv pokretač svih nas. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Kako je Aca Lukas rekao da mu je Ceca jedina prijateljica sa estrade, pevačica je otkrila i kakava je atmosfera bila na svadbi njegovog sina. 


- Na svadbi Lukasovog sina sam se provela sjajno. On je sam po sebi čovek zvani atmosfera. Ima dobru energiju, veseo je. Jedan naš zajednički prijatelj je sedeo do mene i još jedan naš zajednicki drug i tu je Lukas, a svi su izuzetno duhoviti ljudi. Sve vreme sam se smejala, ništa nisam pričala. Jedan kaže nešto, a ovaj drugi ga poklopi. 

Ceca je javno podržala Lukasa na Pesmi za Evroviziju, on je bio njen favorita, ali isto tako ističe da će podržati izabranu srpsku predstavnicu na Evrosonu u Torinu.

Instagram printscreen/kesharadojevic
Ceca Ražnatović

 

- „Pesmu za Evroviziju” nisam gledala, jer sam to veče gledala „Zvezde Granda”. Konstraktina pesma mi je više performans, fazon je. Naravno da ću navijati za nju, ali ja sam podržala Lukasa. Svidele su mi se i Sara Jo i Angellina, ona je jako talentovana devojka - kaže Ceca i apropo pesme umetnice kaže da ona ima zdravstvenu knjižicu. 

Poruka koju nosi Konstraktina pesma jeste da umetnica mora biti zdrava, a evo šta kaže Ceca na to. 
- Nije preko potrebno (smeh). Svi umetnici su malo pomereni. Ja se ne bih prijavila za Beoviziju, to je za mlade ljude, koji su željni dokazivanja. Potpuno sam sebe ostvarila u muzici, ispunila san koji sam želela, tu treba da se takmiče talentovani mladi ljudi. To je savršen način za afirmaciju - kaže ona.

Osim toga, Ceca je otkrila i da li će Anastasija nastupati uskoro u srpskoj prestonici.

- Ne znam. Morate nju da pitate. Ako je spremna za Pariz što ne bi bila za Beograd - rekla je ona pa zapevala: Ja te volim čak i kad si u Parizu.

Među fanovima se šuška da će Anastasija nadmašiti svoju majku, a Ceca kaže da joj to nimalo ne smeta, naprotiv, bila bi ponosna na to. 

- San svakog roditelja jeste da ga deca prevaziđu. Volela bih da ona prestigne moju populrnost. Jer je san svakog roditelja da ga deca prevaziđu. Moram i ja nekad u penziju. Neću sigurno do kraja života da pevam. 

A kako se već dotakla penzije, neminovno pitanje je bilo i šta će tada raditi i čime će se baviti kada dođe u te godine.

- Da pecam. (smeh) ali ne razmišljam o peniziji, ježim se od toga. Ja ću u penziju tek sa 95, a do tada ću biti mlada. Živeću do 120 godine. Znam da se osećam dobro u svojoj koži, mladalačkog sam duha, puna energije a to je bitno da me održava u zivotu. Za 30 godina ću izgledati bolje nego sad. 

Iako je san mnogih muškaraca, pevačica kaže da ipak nema udvarače i da za razliku od svojih koleginica, nikada nije dobila poruku eksplicitnog sadržaja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

- Nemam udvarače, moguće je to jer smo mi stidljiv narod, tj. muškarci. Nikada u životu nisam dobila eksplicitnu poruku, niti našla dečka preko Instagrama. Niko mi se ni ne udvara preko drustvenih mreza.. Verovatno zato što ni ja preko Instagrama ne šaljem takve poruke. Svakog partnera sam upoznala preko bliskih prijatelja, jer se ne upuštam lako u odnose. Moram da upoznam osobu da bih stupila u vezu.

Pevačica je vidno smršala, i izgleda nikad bolje. Iako kažu da žene zablistaju posle raskida, ipak ona nije stava. 

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

 

- Moj izgled i linija nemaju nikakve veze sa raskidom niti sa čuvenom rečenicom da žene zablistaju kada raskinu. Uvek sam bila zadovoljna sobom. Jer kako ubedite sebe da ćete se osećati, tako se i osećate. Ne može meni život da se vrti oko partnera. Jer ja imam divnu porodicu, prijatelje… i kad sam bila sama bez partnera dobro sam živela, znam da organizujem svoj život i nisam tip koji je sklon depresijama, negativnoj energiji. Trudim se da su mi prijatelji pozitivni, jer s kim ste takvi ste. Loše faze me kratko drže, tada gledam neke serije, filmove, družim se s ljudima koji znaju da me podignu i da zaboravim na stvari koje me pogode. 

Pevačica priznaje da je veoma emotivna, da često zaplače, ali u poslednje vreme suze sebi ne dopušta. 

- Sve manje plačem što sam starija, jer ostaju podočnjaci (smeh). To mi se ne isplati, teže se skidaju.

Ceo intervju sa Cecom možete pogledati u nastavku teksta. 

Podsetimo, sledećeg vikenda na Music Week Festivalu očekuju vas nastupi Jelene Karleuše i Dina Merlina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike