Prošetajte Cecinom renoviranom kućom na Kipru: Pevačica ne može da veruje da je ovo njeno, 600 kvadrata čistog luksuza! (FOTO)

28.10.2022

09:44

0

Sestra Lidija i kuma Viki Miljković su joj pomogle da sve sredi kako je i zamislila

Prošetajte Cecinom renoviranom kućom na Kipru: Pevačica ne može da veruje da je ovo njeno, 600 kvadrata čistog luksuza! (FOTO)
Ceca Ražnatović u vili na Kipru - Copyright Foto: RESIDENCE HILLS ATAImages/A.A.

Ceca Ražnatović pokazala je u okviru serijala „Ceca show" kako će izgledati njena vila na Kipru posle renoviranja. Dok je sve još bilo u planu - sestra Lidija, kao i kuma i pevačica Viki Miljković, oko svega su joj pomogle. Ceca je izrazila želju da izgled bude u „Majami stilu", moderno i udobno, sa čime se Lidija takođe složila.

Miljkovićeva je, sa druge strane, sa suprugom uspela da im ispuni tu želju, a pošto im je predstavila projekat kuće koja će se prostirati na 600 metara kvadratnih, pevačica je prokomentarisala, gotovo u neverici:

- Ovo je moja kuća... „Vila Ceca" - u oduševljenom tonu, što je javnost mogla da vidi u tizeru za epizodu koja će se emitovati ovog petka, 28. oktobra, u 22 sata na televiziji „Blic".

Foto: RESIDENCE HILLS
 

Cela prednja strana je u staklu!

Kompletna prednja strana Cecine vile biće u staklu sa pogledom na veliki bazen. Pored toga, u dvorištu će imati i svoje mesto za opuštanje pored velikog džakuzija.

- Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more... Kada mi neko kaže Kipar, prva asocijacija mi je mir i čist vazduh, ovo što si mi pokazala je ludilo! Jako mi se dopada kuća - izjavila je tada, prenosi „Blic", Ražnatovićka, koja će u svojoj novoj vili imati i teretanu s najnovijim spravama, ali i igraonicu za unuke.

Para, čini se, uopšte nije žalila kada je uživanje s porodicom u pitanju.

Foto: RESIDENCE HILLS
 

- Nisam tip koji se cenka. Uvek sam bila za to da ako nešto radim, da uradim kvalitetno, nego da štedim na nečemu pa da za dve godine moram da ponavljam radove - objasnila je zatim Svetlana, koja nije sumnjala u to kako će se Viki snaći, odnosno hoće li „pogoditi njenu kuću iz snova".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike