Druga strana Cece Ražnatović: U mom životu nije bilo sve kako sam želela! (FOTO)

30.09.2022

16:59

1

Publika će pevačicu i njenu porodicu upoznati iz potpuno drugačijeg ugla

Druga strana Cece Ražnatović: U mom životu nije bilo sve kako sam želela! (FOTO)
ceca raznatovic - Copyright Foto: Miloš Nadaždin

Već dugih 35 godina javnost intrigira kako izgleda život balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović unutar vile u Ljutice Bogdana.

U ekskluzivnom igrano-dokumentarnom serijalu “Ceca i deca”, u prvoj sezoni serijala “Ceca show”, porodicu Ražnatović upoznaćete iz drugog ugla. Emitovanje će početi 7. oktobra u večernjem terminu na Blic TV, a gledaoci će imati prilike već u prvoj epizodi da upoznaju sve članove porodice. 

Kako je Ceca objasnila, sa nestrpljenjem iščekuje da publici prikaže svoj igrani dokumentarni program.

Miloš Nadažin/Blic TV
Lidija Ocokoljić, Ceca i Anastasija Ražnatović

- U mom životu nije uvek sve bilo kako sam želela. Verzije mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih. A kakva je zaista moja svakodnevnica daleko od scena i kamere? Koga ja istinski volim,  ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu koji je pred vama. Nakon više od 35 godina karijere i javnog život otvaram vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli - izjavila je Ceca i dodala:

- Gledaoci će imati prilike da vide način mog života, samo što će ovoga puta biti intenzivnije, biće mnogo stvari pokazano iz mog života, kako to izgleda danas i kako je izgledalo nekada.

Kako je istakla, misli da će uspeti da se snađe, ali za ostale članove porodice nije sigurna.

- Mislim da ću uspeti da se snađem, a za ostale članove porodice nisam sigurna, ali će se prilagođavati. Sada kada pokazujem svoj život, za mene je to jedno novo iskustvo. Oni rastu uz kamere i pratnju medija od kada su mi bili u stomaku - izjavila je Ražnatovićeva.

Anastasija: Kao dete sam već počela da se pojavljujem na televiziji

Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka, od malena je pred kamerama, ali se i dalje nije navikla na to.

- Prisutna sam u javnosti od mog 29. dana života. Mama me je tada iznela na televiziju. Tada je sve počelo - ističe Anastasija i dodaje:

- I dalje se učim i snalazim kada je javni život u pitanje, jer ovo može da bude i te kako naporno. Ali mislim da mi sve bolje ide.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike