Raskinuli Ceca i Bogdan: Pevačica i biznismen su okončali vezu posle godinu dana zabavljanja

02.02.2022

11:36

1

Iako je sve delovalo idilično i da je Ceca našla partnera "za ceo život", neke stvari su se promenile i njihova ljubav nije opstala

Raskinuli Ceca i Bogdan: Pevačica i biznismen su okončali vezu posle godinu dana zabavljanja
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović ATAImages/ Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze. 

Iako je sve delovalo idilično i da je Ceca našla partnera "za ceo život", čini se da su se neke stvari promenile i njihova ljubav nije opstala.

Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vest da su balkanska muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi.

Instagram printscreen/bogdan_srejovic
Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović

 

Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Kako saznajemo, tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama. Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnos sa obe strane. To je razlog više zašto je ova informacija iznenađujuća i da je na ovu vezu stavljena tačka.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović

 

Ceca i Bogdan nisu zeleli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike