Ivana Šašić nikad žešće udarila na bivšeg muža: Progovorila o njegovom detetu, pa i o ženi sa kojom ju je prevario!

23.11.2022

17:18

0

Nije ostala imuna na neslane šale bivšeg supruga

Ivana Šašić nikad žešće udarila na bivšeg muža: Progovorila o njegovom detetu, pa i o ženi sa kojom ju je prevario!
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ivana Šašić, ovog leta stavila je tačku na brak sa Bojanom Simićem, nakon saznanja o njegovoj prevari.

Bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, te svako malo u javnost iznose prljav veš iz dugogodišnjeg braka.

Iako je istakla da se više neće oglašavati na ovu temu, Ivana nije mogla da ostane imuna na reči bivšeg supruga, koji se trenutno nalazi u jednom rijalitiju, te je žestoko prokomentarisala njegove neslane šale na njen račun, nazvavši ga ''bolesnikom''.

ATAImages/Milan Maricic
Ivana Šašić

Bojan se našalio da mu je Ivana poslala stvari, a onda je ona osula paljbu po njemu.

- Strašno, bolest ne bira. Niti sam mu poslala stvari, niti bih mu poslala. A to je tek početak kako on zna da pljuje i da bljuje. To nije ništa kako ima prljav jezik i kako ume da uvredi, da povredi i da bude bezobrazan - počela je Šašićeva.

Pevačica smatra da je bivši suprug pominje jer bez nje nije dovoljno interesantan za javnost i medije, a potom je otkrila da ju je prevario sa starijom gospođom od 55 godina, koja uveliko ima i unuče.

- Nema on poštovanja, ja sam ga hlebom hranila. Kad mene ne poštuje koja sam ga hlebom hranila, kako druge da poštuje. Moja drugarica, jedna od najboljih, je Sanja Maletić čiju pesmu je pevao. A žena sa kojom me je preverio je 14 godina starija od njega, a predstavlja je kao devojku, ona žena ima 55 godina, ima unuče. Nije me prevario sa devojkom već sa starijom gospođom. Sve je laž što on govori, to je strašno. Strašno je kako se on ponaša, veliča sebe, druge ponižava - rekla je Ivana.

Ivana ističe da su njihovi zajednički prijatelji šokirani ponašanjem njenog bivšeg supruga, nazivavši ga ''nezahvalnom budalom''.

ATAImages/Milan Maričić
Ivana Šašić

- On nema stan, nema ništa. Ima neki plac i to je sve, tu ne može da se živi. Pričao je da je kupio stan od 700 hiljada evra, da daje pare na kamatu, to je takva laž da nema dalje. Znam da to ništa apsolutno nije istina. Ja sam njega krajem septembra morala da blokiram na svim mrežama, na svim telefonima, jer nisam mogla da živim od njega - dodala je pevačica.

Pevačica tvrdi da njen bivši muž laže kada kaže da je odnos sa svojim detetom zapostavio zbog nje, te da nikada nije bio u dobrim odnosima sa svojim detetom, sa kojim navodno nema ni kontakt.

- Ognjen je jedno divno dete koje sad ima 16 godina. Njega tuži maloletni sin za neplaćenu alimentaciju, prošle godine u septembru, ne žena, nego maloletni sin, a on glumi da je njegovo dete. Kakvo tvoje dete jadna li mu majka, jad i beda - istakla je Šašićeva za ''Pink.rs''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike