Nakon skandaloznog iznošenja prljavog veša u javnost, Ivana Šašić otkrila preokret sa bivšim: Došao je da me moli! (FOTO)

04.10.2022

14:47

0

Autor: Marija Mitić

Posle burnih izjava oboje su se ponovo oglasili na Instagramu

Nakon skandaloznog iznošenja prljavog veša u javnost, Ivana Šašić otkrila preokret sa bivšim: Došao je da me moli! (FOTO)
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ivana Šašić i njen bivši suprug Bojan Savić, i nekoliko meseci nakon razvoda ne prestaju da iznose prljav veš njihovog odnosa u javnosti. Naime, Bojana je izrevoltirala jedna Ivanina nedavna izjava pa je tako dao intervju na konto njihovog odnosa, rekavši, između ostalog da mu je drago što nisu dobili decu, jer sa njom i "kamen ne bi imao".

Pevačica mu je odmah zatim uzvratila javnim priznanjem da jesu radili na detetu, kao i da ga posle svega izrečenog očekuje tužba.

Ivana se sada oglasila ponovo i to sa novim tvrdnjama. Ona je na Instagramu napisala da je Bojan došao u njen grad kako bi se dogovorili da ovaj njihov medijski rat prestane.

- Moj bivši muž koji me je napljuvao u novinama je trenutno u Šapcu, moli mog kuma da se dogovorimo, da ja ćutim. Ko je ovde lud? - javno se upitala pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

S druge strane, Bojan je sa pratiocima na Instagamu podelio intervju koji je prethodno dao, a potom još jednom potkačio bivšu ženu.

- Da li joj dati još reklame? Nije imala nijedan članak od razvoda do sada - uputio je provokaciju Bojan.

Printscreen Instagram/bojansimic_official
Objava Bojana Simića na Instagramu

Podsetimo, Bojan je u svojoj ispovesti mnoge iznenadio rekavši kako je zgranut javnim prozivkama bivše, jer da nije bilo njega, Ivana kao pevačica ne bi uspela. Po pitanju njihovog odnosa, sa druge strane, još mnogo šta ga je kod nje zgrozilo, toliko da sada prema sopstvenim rečima više i ne žali što nisu imali dece.

- Mi nemamo naše zajedničko dete, ali sada mi nije nimalo žao. Sa takvom osobom ne bih ni kamen imao! Kakva je ispala na kraju... Ta pljuvačina me je baš iznenadila, pljuje me da sam ovakav, onakav - izjavio je on između ostalog, a šta je još rekao čitajte OVDE.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike