Četiri meseca sam ležala u krevetu! Sanja Maletić o borbi sa opasnim virusom

29.05.2022

10:28

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je usled preforsiranja organizma dobila koksaki virus sa 29 godina

Četiri meseca sam ležala u krevetu! Sanja Maletić o borbi sa opasnim virusom
Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand

Pevačica Sanja Maletić ranije je morala da napravi veliku pauzu u karijeri, s obzirom da je njeno zdravlje bilo narušeno. Naime, ona je imala koksaki virus kada joj je bilo 29 godina, a kako se sada prisetila, do ove dijagnoze je došlo zbog mnogo nastupa, odnosno preforsiranja organizma.

- Nažalost ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom - prisetila se pevačica i dodala da je želela da nastavi da radi, međutim, morala je strogo da miruje narednih nekoliko meseci.

ATAImages/ A.A.
Sanja Maletić

- Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći - ispričala je Sanja za Grand Online i poslala poruku svim mlađim kolegama da pronađu balans u svemu.

Podsetimo, Sanja Maletić se inače godinama bori za potomstvo, a nedavno je rekla i da nikada neće odustati.

 - Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspelo. U današnje vreme brzo se živi, čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - rekla je između ostalog ranije pevačica.

Bonus video:

24sedam


 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti