Ivana Šašić raskrinkala bivšeg! Posle razvoda joj slao ljubavne pesme i posvetio joj tetovažu: Zašto sada laže? (FOTO)

04.10.2022

17:48

0

Autor: Marija Mitić

Strasti se danas ne smiruju između bivših supružnika

Ivana Šašić raskrinkala bivšeg! Posle razvoda joj slao ljubavne pesme i posvetio joj tetovažu: Zašto sada laže? (FOTO)
zadrugovizija_03012021_0421 - Copyright ATAImages/ A.A.

Nakon skandaloznih izjava za medije bivšeg supruga pevačice Ivane Šašić, Bojana Savića, ona je rešila da uzvrati udarac pa je tako nastavila sa iznošenjem njihove privatnosti u javnost.

Posle burnog međusobnog, javnog prepucavanja, Ivana je otkrila i da ju je bivši suprug Bojan molio da se pomire nakon razvoda, te joj slao poruke ljubavne sadržine, a dokaze o tome je i objavila na Fejsbuku.

Naime, kako se vidi u njihovoj prepisci, Ivani je Bojan 17. juna poslao pesmu Šabana Šaulića - "Da l' još u Šapcu živiš", a potom i fotografiju tetovaže koju joj je posvetio, a na kojoj uz srca piše: Volim te, to je jedina istina koju znam o tebi.

Facebook printscreen/ivanasasic1
Objava Ivane Šašić na Fejsbuku

- Ništa mi više nije jasno. Čovek uradi tetovažu posvećenu meni i to u procesu razvoda, a sada me pljuje po novinama i lažinja?  - napisala je kratko Ivana uz ovu objavu.

Bojan se ovim povodom još uvek nije oglašavao.

ATAImages/ A.A.
Ivana Šašić i Bojan Savić

Podsetimo, nešto ranije je Savić izjavio kako je i nakon razvoda bio sa Ivanom, na njenu inicijativu, te da postoje video snimci na kojima se ljube.

- Piše da sam ja nju zvao, a u životu je nisam okrenuo posle razvoda. Jedne noći me je zvala u pola tri, nakon razvoda je bila sa mnom! Videli smo se, bili na ručku taj dan, kad smo se razveli. Posle nekoliko dana došla kod mog brata na Banovo Brdo u kafić, neka slobodno vrati kamere, ljubili smo se pred svima! Ljubila se sa mnom nakon razvoda, a posle toga s njene strane kreće pljuvačina po meni! Priča da mene interesuju parice, kakve parice?! Para imam za normalan život, da ne brinem. Ćutao sam do sada, nisam hteo da dajem nikakve izjave, ali sada je preterala sve granice! - izjavio je Bojan.

Inače, Ivana i Bojan su se ovog leta razveli, nakon što ju je prevario.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike