Sramota me je! Ivana Šašić zgrožena ponašanjem bivšeg muža: Olakšao mi je da prekinem taj cirkus od braka

11.10.2022

10:41

0

Autor: Marija Mitić

Bojan Simić izneo je šokantne tvrdnje i prljav veš iz braka sa pevačicom u rijalitiju gde je odnedavno učesnik

Sramota me je! Ivana Šašić zgrožena ponašanjem bivšeg muža: Olakšao mi je da prekinem taj cirkus od braka
Ivana Šašić - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Ivana Šašić stavila je tačku na brak sa Bojanom Simićem ovog leta, nakon njegove prevare. Međutim, oboje su u danima za nama iznosili u javnost prljav veš njihovog odnosa, tačnije sve dok Bojan nije ušao u jedan poznati rijaliti šou, gde se i sada nalazi. Ivana posle tek nekoliko dana njegovog učešća, kaže da ju je sramota sa kim je bila.

Ona je sada odgovorila na Bojanove optužbe da je bila nezahvalna prema bivšoj svekrvi, koja joj je u Šapcu čuvala sinove i iz njenog doma se u Beograd "vraćala gladna".

 - Bojanova majka mi je čuvala decu, a njen sin nije radio nigde, tako da je on mogao mami da sprema doručak. Samo ja sam radila i izdržavala porodicu tri i po godine, pa sam morala malo i da spavam malo. Bojan je taj koji je insistirao da njegova mama dolazi kod nas, da ona bude deo svega, jer on bez svoje mame ne može da živi - počinje priču Ivana za Pink.rs i otkriva zbog čega je Bojan Simić dobio zabranu prilaska svojoj majci i bratu.

- To je bio sukob oko stambenog prostora, koji je u vlasništvu nekog brata. On nema svoj, nema ništa svoje. On kaže da ih nije tukao, a ja ne znam šta da vam kažem... Sve piše u dokumentu suda. Koliko ja znam, brat je hteo da se vrati u tu kuću koja je njegovo vlasništvo, to mu je pripalo od oca, a Bojan nije hteo da izađe. Zbog toga je došlo do sukoba između njih.

ATAImages/Milan Maričić
Ivana Šašić

Bojan je u više navrata istakao da je Ivana Šašić "nije nikakvo ime na estradi", te da je on zaslužan za njeno prisustvo na našoj javnoj sceni, čime je pevačica šokirana.

 - Kako je on toliko moćan?! Ja trideset godina radim svoj posao, a gde on radi? Čime se on bavi, koje je njegovo zanimanje? To neka on priča, čime se bavio sve vreme i ko je radio u porodici, ko je donosio novac kući. Ko je platio to što je ostalo mojoj deci, on ili ja? Ko je vratio dug, on ili ja? Ne znam šta je on ostavio... To što je bilo, to je odneto, veš mašina, frižider, iako ja sve te stvari imam. Odneto je sve što je ostalo posle njega.

- Iskreno, mene je sramota njegovog ponašanja. Nemam ništa protiv toga da li će tamo smuvati nekog ili neće, meni to emotivno ništa ne znači, ali... Ponašanje mu je sramotno! Kaže da ima stan u Crnoj Gori, kakav stan? Priča s Majom Marinković o stanu, plastičarima, "tebra-tebra"... Ja sam zgrožena, ne mogu da verujem da tako nešto može da priča, ne prepoznajem ga! Ne mogu da verujem u šta se čovek pretvorio i na šta je čovek spreman. Moje kolege ne mogu da veruju šta on radi, šta izjavljuje i priča. Moja drugarica, jedna vrlo poznata pevačica, lepo mi je rekla sve:"Izmislila sam te, sad uživaj, mene i moju decu ne pominji jer ćeš dobiti tužbu za svaku reč", to je nešto najpametnije što mi je rekla - priča Ivana i ne krije da je šokirana "lovačkim pričama" bivšeg muža.

ATAImages/ A.A.
Ivana Šašić i Bojan Simić

 - Kaže da troši 300-400 hiljada u noćnom izlasku, a zašto mi je tražio da mu kupim patike u junu, jer nije imao da kupi? Obećava devojkama da će im pokloniti kola, a nema ni svoja. Pasat koji je imao prodao je da bi platio advokata dok je bio u zatvoru. Stvarno me je sramota, sramota me je onih komentara ispod, naroda koji nas poznaje. Devojkama je kao kupovao silikone, meni nije. Šta da mi da, kada nema ništa? Kupio mi je jedne naočare kada je izašao iz zatvora i jedan parfem kada smo se upoznali. To je sve što sam ja dobila od njega za tih pet godina. Toliko o veličini!

Na pitanje zbog čega je bila sa čovekom poput njega, Ivana kaže:

 - On je u početku našeg odnosa bio divan, zaljubila sam se i zavolela ga. Nažalost, posle je krenuo cirkus iz kog sam pokušavala na miran način da izađem. Eto, prevario me je i samim tim mi je olakšao da se taj brak završi - zaključila je Ivana za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike