Slao joj srceparajuće poruke! Drama Ivane Šašić i njenog bivšeg muža ne prestaje: Pevačica šokirala još jednom prepiskom (FOTO)

05.10.2022

15:22

0

Autor: Marija Mitić

Ivana je još jednom raskrinkala Bojana i dokazala da je neke činjenice izokrenuo

Slao joj srceparajuće poruke! Drama Ivane Šašić i njenog bivšeg muža ne prestaje: Pevačica šokirala još jednom prepiskom (FOTO)
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ivana Šašić ovog leta stavila je tačku na brak sa Bojanom Savićem, međutim, par meseci nakon burnog rastanka posle njegove prevare, nekadašnji par počeo je da iznosi svoj prljav veš u javnost. Tako poslednjih dana mediji bruje o ovoj svađi kojoj se ne nazire kraj.

Naime, Bojan je juče izjavio kako ga je bivša navodno molila da se pomire te da su se ljubili i posle razvoda, na njenu inicijativu, što je ona oštro demantovala.

- Nismo se ljubili. Mogu da vrate kamere iz kafića, slobodno. Ako neko nasrće na tebe da te poljubi pred nekim, neko ima obraz da se ne blamira - poručila je Ivana, piše Telegraf.

Inače, pevačica se ovim povodom oglašava i na Fejsbuku gde je sada podelila jednu prepisku sa bivšim mužem, nastalu uoči razvoda. Kako se vidi iz priloženog, Bojan je želeo da se vidi sa njom te ju je upitao gde se nalazi, a onda i nastavio sa slanjem poruka na koje mu ona nije odgovarala.

 

 

Facebook printscreen/ivanasasic1
Prepiska Ivane Šašić sa bivšim mužem

- Još ovu noć smo u braku i nikada više, gde je sve nestalo?! Ko smo mi sada, stranci? A nekad smo se voleli najviše na svetu. Budi srećna, budi ono što si bila meni. To ti želim od srca. Mnogo sam bio srećan, a sada sam tako tužan - piše u porukama koje je Ivana objavila na Fejsbuku.

Podsečanja radi, Bojan je u svojoj ispovesti mnoge iznenadio rekavši kako je zgranut javnim prozivkama bivše, jer da nije bilo njega, ona kao pevačica ne bi uspela. Po pitanju njihovog odnosa, sa druge strane, još mnogo šta ga je kod nje zgrozilo, toliko da sada prema sopstvenim rečima više i ne žali što nisu imali dece.

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Šašić sa bivšim mužem

 

- Mi nemamo naše zajedničko dete, ali sada mi nije nimalo žao. Sa takvom osobom ne bih ni kamen imao! Kakva je ispala na kraju... Ta pljuvačina me je baš iznenadila, pljuje me da sam ovakav, onakav - izjavio je on između ostalog, a pevačica je naposletku objasnila da je njen bivši dobio ponudu za učešće u rijaliti programu, te da zato sve ovo radi poslednjih dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike