Isplivala mračna tajna bivšeg muža Ivane Šašić! Zbog ovoga mu je bila izrečena zabrana prilaska majci i bratu?

10.10.2022

20:09

0

U pitanju izgleda nije bila nikakva „sitna svađa", kako on tvrdi

Isplivala mračna tajna bivšeg muža Ivane Šašić! Zbog ovoga mu je bila izrečena zabrana prilaska majci i bratu?
Ivana Šašić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Bojan Simić, bivši muž pevačice Ivane Šašić, postao je stanar čuvene kuće u Šimanovcima, pa se iznova pozabavio likom i delom nekadašnje supruge. Par je početkom avgusta ove godine zvanično stavio tačku na brak, ali čitava drama koja ih oboje prati posebno zbog njegove preljube koja se odvila dok je ona boravila u istom rijalitiju ne jenjava. Naime, kako se klupko odmotava, „došla je na red" još jedna mračna tajna iz njegove prošlosti, a tiče se zabrane prilaska majci i bratu koju je „zaradio" proteklog leta.

Upitan da porazgovara na tu temu, ispričao je voditelju programa na „Pinku" kako ni do kakvog nasilja nije došlo, međutim, prema rešenju Drugog osnovnog suda u Beogradu - veruje se da je u javnosti u stvari sve slagao.

- Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata - bio je rekao on, dok su mu majka i brat u rešenju navedeni kao „žrtve nasilja".

Naime, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je 12. juna ove godine produžetak hitne privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtve nasilja i prilazi im - Simić B. i Simić M. Takođe, prema daljim napisima pomenutih medija, navedeno je da ukoliko učinilac prekrši hitnu meru koja mu je produžena, može da dobije i kaznu zatvora do šezdeset dana.

- Ispao je tada haos kod njih kući. Potukao se sa bratom. Tu je majka skočila da ih razdvoji, pa je i ona dobila udarac u glavu, verovatno u toj gunguli. Laže kada kaže da je bilo reči o „svađici", to je ozbiljan haos bio. Pa ne bi reagovala policija, niti bi to došlo do suda da je bilo drugačije - tvrdi izvor za „Pink.rs".

Ivana Šašić i Bojan Simić, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike