Darko Lazić, Vojaž i Rasta objavili pesmu, komentari ne prestaju: Trio kakav nismo znali da nam treba! Kolege ljubomorne na njih? (VIDEO)

20.11.2022

21:54

0

Mnogima je bilo čudno što su baš oni rešili da naprave zajedničku pesmu

Darko Lazić, Vojaž i Rasta objavili pesmu, komentari ne prestaju: Trio kakav nismo znali da nam treba! Kolege ljubomorne na njih? (VIDEO)
Stefan Đurić Rasta, Darko Lazić, Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright ATA Images/24sedam

Darko Lazić je jedan od najpoznatijih folkera kod nas i svi uživaju da se vesele uz narodnjake kada on zapeva. Međutim, da je na estradi sve moguće, dokaz je to da je pevač snimio pesmu sa Vojažem i Rastom.

Ova saradnja mnogima je bila neočekivana, ali je očigledno izvodljiva. 

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Tri stila - folk, trep i rep spojila su se u numeri "Pismo", za koju su snimili i visokobudžetni spot. Da su uboli hit govori i to da je pesma objavljena juče, a već ima preko milion pregleda i prva je u trendingu na Jutjubu.

Očekivano, komentari ne prestaju, pa su tako mnogi pisali "Samo jako Lazić Darko" na šta ih je na svom nalogu na Instagramu naveo Vojaž, koji je očigledno oduševljen saradnjom sa folkerom.

24sedam/Katarina Mihajlović
Stefan Đurić Rasta

"Trio kakav nismo znali da nam treba, sve dok ga nismo dobili", "Kad te neko pita kakav je Balkan, pusti mu ovo", "Ovo je atomska bomba" samo su neki od komentara koji su se nizali ispod pesme na Jutjubu.

Antonio Ahel/ATAImages
Mihajlo Veruović Vojaž

Fanovi su ih podržali i na društvenim mrežama, ali ono što je primetno jeste da su izostali komentari kolega. Kada neko od pevača objavi pesmu i to reklamira na svom nalogu na Instagramu, obavezno se u komentarima provuku i pohvale kolega, ali su ovog puta izostale. Nije poznato da li su im se javljali privatno ili ne.

A kako sve to zvuči i izgleda pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike