Kendal Džener zbog luksuzne haljine mokrila u kantu za led: Manekenka progovorila o ponižavajućem trenutku!

21.11.2022

11:48

0

Njen tim ponudio joj je kantu s ledom u kombiju, što je Kendal nazvala 'ponižavajućim'. Svi su je smirivali govoreći da to nije nimalo čudno, čak su je u šali pitali mogu li je prodati

Kendal Džener zbog luksuzne haljine mokrila u kantu za led: Manekenka progovorila o ponižavajućem trenutku!
Kendal Džener - Copyright Profimedia

Manekenka Kendal Džener (27) će se još dugo prisećati ovogodišnje Met Gala svečanosti i to zbog haljine koja joj je ograničavala obavljanje osnovnih potreba. 

Kendal Džener je za jedan od popularnijih crvenih tepiha nosila crnu ''Prada'' haljinu, ali nije sve išlo glatko. Džener je na putu do gala večere doživela napad anksioznosti. O tome je progovorila u novoj epizodi emisije 'Kardašijanovi', rijaliti šou koji prati dogodovštine njene porodice.

Džener je u emisiji rekla da je njena haljina bila toliko teška, da se fizički umorila samo kako bi ušla u kombi koji ju je vozio na gala večeru. Uz to je bila zabrinuta da će zakasniti, pa je počela da paniči.

- Nema logičnog objašnjenja, jednostavno se dogodi - rekla je Kendal za svoju anksioznost. 

Profimedia
Kendal Džener

Dok je pokušavala da se smiri, rekla je svom timu da mora "popiti gutljaj vode", a zatim da ode u toalet i to u haljini i dodala: "Neka me niko ne osuđuje". 

Njen tim ponudio joj je kantu s ledom u kombiju, što je Džener nazvala "ponižavajućim". Svi su je ipak smirivali govoreći joj da to nije nimalo čudno, čak su je u šali pitali mogu li je prodati.

Manekenka se raspričala na sve strane pre nego što je mokrila u kantu, a sve vreme bila je okružena svojim timom.

Profimedia
Kendal Džener

- Najbolja odluka koju sam ikada donela. Jer ne znam šta bih učinila jednom kada bih ušla - Kendal je komentirala situaciju u ovonedeljnoj emisiji.

Za ovogodišnji Met Gala, tema je bila "U Americi: antologija mode", s akcentom na pozlaćeni glamur. Kendal je odabrala dvodelni komplet koji sadrži pozamašnu crnu suknju sa dugim šlepom i prozirnu majicu bez rukava, preko koje je stavila mrežastu majicu istog kroja.

Ona je za tu priliku ofarbala svoje obrve u platinasto plavu, te su one pružale zanimljivi kontrast njenoj crnoj kombinaciji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike