Na gala zabavi u LA armija slavnih nosi „Guči“ od glave do pete, a pometnju izazvala brineta u providnoj haljini drugog brenda (FOTO)

07.11.2022

15:22

0

Autor: Z. A.

Zvezde se opet okupile na gala zabavi, Bili Ajliš se pokrila ćebetom za dvoje

Na gala zabavi u LA armija slavnih nosi „Guči“ od glave do pete, a pometnju izazvala brineta u providnoj haljini drugog brenda (FOTO)
Kendal Džener - Copyright Profimedia

Novo izdanje gala zabave LACMA Art + Film Gala u Los Anđelesu i ove godine je tradicionalno okupilo brojne zvezdane zvanice koje su - kako to obično biva - malo pozirale na crvenom tepihu.

Događaj je ove godine organizovan u čast južnokorejskom reditelju Čan-vuk Parku i umetnici Helen Pešigen, a na crvenom tepihu dominirale su kreacije glavnog sponzora događaja, italijanske kuće „Guči“, ali pojedine dame prednost su dale nekim drugim dizajnerima i brendovima.

Jedna od njih je slavna Kendall Džener, čiji je izbor haljine brenda „Burc Akyol“ malo toga ostavio mašti.

Profimedia
Kendal Džener

Gornji deo kreacije u znaku prozirnog tila u potpunosti je otkrio torzo brinete, dok je grudi prikirivala nepozirna crna tkanina.

Za izdanje članice klana Kardašijan pobrinula se osnivačica brenda Marni i poznata stilistkinja slavnih, Marni Senofonte.

Kako se moglo očekivati od svečanog događanja čiji je glavni pokrovitelj „Guči“, vojska poznatih lepotica na crvenom tepihu muzeja LACMA u Los Anđelesu plenila je poglede u raskošnim kreacijama ovog italijanskog brenda na čelu sa dizajnerom Alesandrom Micheleom.

Salma Hajek je ponela haljinu u kojoj su do izražaja došli svi atributi koje ova žena ima uprkos godinama.

Profimedia
Salma Hajek

A kako je izgledao ostatak „Guči“ vojske, i Bili Ajliš pokrivena plaštom za dvoje. pogledajte u našoj galeriji:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike