"Jasno nam je da si raskinula s dečkom!" Kendal Džener pozirala potpuno naga, mreže se usijale! (FOTO)

27.06.2022

15:49

0

Autor: Marija Mitić

Ove njene fotografije šokirale su svet

"Jasno nam je da si raskinula s dečkom!" Kendal Džener pozirala potpuno naga, mreže se usijale! (FOTO)
profimedia-0688158209 - Copyright Profimedia

Kendal Džener je sve zaprepastila svojim novim fotografijama sa jednog bazena gde se sunčala, a na kojima je potpuno naga! Fotografije na kojima je bez kupaćeg kostima Dženerova je objavila na svom instagram nalogu i time šokirala svet, a komentara je bilo raznih.

"Kako znati da je neko raskinuo s dečkom bez da ti to kaže", "Najsavršenija žena na svetu", "Ok, jasno nam je da si raskinula s dečkom sad", "Ko ti je rekao da ovo objaviš i zašto? Pa ovo će svi gledati", "Prezgodna je, šta je briga" - neki su od komentara na fotografiji  na kojoj Kendal leži gola na ležaljci. Ona je blurovala grudi koje joj se tek pomalo vide, ali zato nije golu zadnjicu koja je u prvom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Inače, Kendal je nedavno raskinula dvogodišnju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom, jer su navodno imali različite ideje o tome u kom smeru ide njihova veza.

- Iako im je stalo jednom do drugog, Devin nije nameravao da zaprosi Kendal jer mu je prioritet karijera, a ona takođe dominira Kendalinim životom - rekao je izvor za Page Six.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike