Kendal Džener i Devin Buker ponovo zajedno: Isplivali detalji pomirenja!

19.07.2022

15:37

0

Pošto su rešili sve svoje probleme - otišli su zajedno na svadbu manekenkine prijateljice u Napu

Kendal Džener i Devin Buker ponovo zajedno: Isplivali detalji pomirenja!
profimedia-0647279262 - Copyright Profimedia

Posle prilično kratke pauze, Kendal Džener i Devin Buker uspeli su da ponovo pronađu zajednički jezik, pomire se i nastave svoju vezu, bruje strani mediji. Prema rečima insajdera za „E!News", težak period je sada već iza njih i zajedno su otišli na vikend u Napu, gde se jedna manekenkina prijateljica Loren udavala.

Košarkaš ponovo gotovo sve svoje vreme provodi s izabranicom i „ne planira da dozvoli da ih nešto ponovo rastavi".

- Kendal i Devin su se pomirili. Rešili su sve što ih je mučilo i rešili da nastave svoju vezu. Za sad je sve okej. Ponovo provode dosta vremena zajedno, a on joj je čak bio i plus jedan na svadbenom veselju u Napi - istakao je dobro obavešteni izvor za pomenute medije.

Podsetimo, par je na kratko vreme raskinuo posle dve godine zajedno. Sada se oboje, prema napisima tamošnjih medija, nadaju da će i ostati u ljubavi.

Buker je, na iznenađenje mnogih, početkom ove godine prokomentarisao svoju privatnost za „Wall Street Journal". U intervjuu je ispričao:

- Ne bih rekao da mi je teško (što smo u centru pažnje javnosti). Iskreno, uživam u životu. Lako to priznajem sada, jer pre nije bilo tako. Trenutno sam baš dobro. Volim svoju porodicu, sve ljude oko sebe i sviđa mi se kakav trag ostavljam, zbog dece koja se ugledaju na mene.

Kendal Džener i Devin Buker Instagram
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike