Petar Grašo se pred koncert ne odvaja od supruge Hane: Lepo je imati podršku lepše polovine! (FOTO/VIDEO)

11.11.2022

20:09

0

Brojne poznate ličnosti stigle su večeras u Štark arenu, a među prvima Ivan Bosiljčić i Dejan Tomašević...

Petar Grašo se pred koncert ne odvaja od supruge Hane:  Lepo je imati podršku lepše polovine! (FOTO/VIDEO)
Hana Huljić i Petar Grašo - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Petar Grašo pojavio se neposredno pred svoj koncert u Štark areni u društvu supruge Hane Huljić, koja će mu večeras biti najveća podrška u publici.

Pevač je rasprodao sve karte za večerašnji nastup u Beogradu, a mnoge njegove kolege i ljudi iz javnog života Srbije našli su se u publici.

Među prvima stigao je košarkaš Dejan Tomašević, koji je inače i dobar prijatelj sa Grašom, a zatim i Ivan Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević, Vesna Dedić, Filip Krajinović sa devojkom, Nikolina Kovač...

24sedam/Lj. S.
Koncert Petra Graša u Beogradu

Pre koncerta pred novinare i fotoreportere, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pevač je izašao kako bi ispričao utiske o dolasku u Beograd, a sve vreme uz njega je bila Hana.

- Lepo je imati podršku lepše polovine, ali i svih ostalih četvrtina i šestina koje imam - istakao je pevač, kome će gost večeras biti tast Tonči Huljić, a zatim dodao:

- Tonči je gost, al' on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam.

Njihovu bebu, devojčicu Albu koja je na svet došla u junu, „večeras će čuvati porodica", tačnije pevač je precizirao da su bake tu za to, kao i ostatak porodice.

Petar se, inače, dotakao i pevača i dragog prijatelja Olivera Dragojevića, koji već četiri godine nije sa nama, a kom on posvećuje čitav večerašnji šou. 

- Sa Oliverom sam bio jako blizak, on je celog mog života bio tu. Poznavao me je od četvrte godine, u šesnaestoj sam napisao svoju prvu pesmu koja je, sticajem okolnosti, zahvaljujući mom ocu otišla upravo u Oliverove ruke. Kada je čuo šta sam napravio, pozvao me je i rekao da će sve numere koje sam napisao on otpevati. Taj momenat je bio presudan za moju karijeru i život, jer je upravo Oliver odredio moj životni put. Do kraja smo ostali dobri prijatelji - kazao je Grašo, pa dodao:
- Znam da je Oliver bio i ostao jedan od pevača čije se pesme rado slušaju u Srbiji. Zato sam odlučio da svoju vernu beogradsku publiku obradujem specijalnim opusom u njegovu čast, da ga se setimo na najlepši način.
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike