Petar Grašo otkrio kako uspavljuje ćerku! Pevač otvoreno o ulozi oca: Nadam se da ću po ovom pitanju i napredovati!

17.09.2022

15:05

0

Kako je zbog posla često na putu, još nije bio u prilici da se maksimalno posveti porodičnom životu, ali svakako daje sve od sebe

Petar Grašo otkrio kako uspavljuje ćerku! Pevač otvoreno o ulozi oca: Nadam se da ću po ovom pitanju i napredovati!
petar_graso_08042022_0012 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Petar Grašo se sa izabranicom Hanom Huljić prvi put ostvario u ulozi oca sredinom jula ove godine. Par se nekoliko meseci ranije i venčao, ali je dolazak ćerkice Albe kruna njihove ljubavi.

- Porodica je kroz moj život uvek bila nukleus i polazna tačka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav, dobre stvari se događaju same od sebe - počeo je Grašo svoju priču s osmehom na licu, pa nastavio o tome kako mu je tast svojevremeno zamerio što celo leto radi.

Ubuduće, kaže on, više će vremena provoditi s porodicom. Sada je samo - takva situacije.

- S obzirom na to da sam non-stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike da se iskažem. Ali, verujem da sam brižan i predan (roditelj). Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju - ističe on, piše „Blic", dok se novopečenom tati kako god pomene ćerkicu zasijaju oči, a lice ozari.

„Nadam se da će tako biti i kad odraste..."

- Pevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste - iskren je Petar, koji je nedavno zakazao koncert u „Areni".

Hana Huljić, Youtube screenshot Hayat Production WOW HP SHOW
 

Pevač sa ženom i detetom inače živi u gradu, ali se trudi i da dosta vremena provodi u prirodi, kako bi napunio baterije i dobro se odmorio.

- Odlasci u prirodu su za mene krucijalni za prikupljanje energije između koncerata koji uz putovanja dosta iscrpe. Trudim se pre svega da je ne zagađujem ni na koji način. Imam sreću da jako puno putujem i u skladu sa time imam prilike da vidim puno raznolikih pejzaža. Nisam uvek u prilici da budem u prirodi dok sam na turneji, ali dogode se neka mesta koje nude i takav vid lepote koje ne propuštam - objašnjava, pa dodaje kako je beg „u zeleno" jedna vrsta psihoterapije, posebno ukoliko „živite brzo".

- Apsolutno da. Svaki slobodan trenutak se trudim da budem na svom brodu na morskoj pučini i da lovim satima ribe u tišini. Tog trenutka zaista osećam regeneraciju celog sebe. Kako na telesnom tako i na duhovnom nivou - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike