U sećanje na mog velikog prijatelja! Evo kome će Petar Grašo posvetiti čitav opus na predstojećem beogradskom koncertu

11.10.2022

12:43

0

Autor: Marija Mitić

Pevač govorio i o ćerki i porodici

U sećanje na mog velikog prijatelja! Evo kome će Petar Grašo posvetiti čitav opus na predstojećem beogradskom koncertu
PetarGraso-phBosko Karanovic (1) (1) - Copyright Boško Karanović

Petar Grašo niže nastupe i koncerte, a ovu uspešnu godinu završiće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra.

Kako je otkrio pevač, on će deo nastupa posvetiti njegovom prijatelju i kolegi, Oliveru Dragojeviću.

 - Sa Oliverom sam bio jako blizak, on je celog mog života bio tu. Poznavao me je od četvrte godine, u šesnaestoj sam napisao svoju prvu pesmu, koja je, sticajem okolnosti, zahvaljujući mom ocu, otišla upravo u Oliverove ruke. Kada je čuo šta sam napravio, pozvao me je i rekao da će sve numere koje sam napisao, on otpevati. Taj momenat je bio presudan za moju karijeru i život, jer je upravo Oliver odredio moj životni put. Do kraja smo ostali dobri prijatelji - rekao je Grašo koji zbog velikog broja poslovnih obaveza ne provodi onoliko vremena sa porodicom, koliko bi želeo.

Boško Karanović
Petar Grašo

- S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i pre nego što je ona nastala, ne stignem je na žalost u toj meri ni videti. Ona je još beba, nije toliko involvirana u muziku - ispričao je Grašo.

Grašo je inače najavio i brojna iznenađenja za predstojeći koncert u Areni, kao i „vrhunsku produkciju, odličan bend i dva sata pesme i ljubavi“, obećavajući  ludu i nezaboravnu zabavu.

Podsetimo, Petar Grašo i ćerka Tončija Huljića, Hana, stali su na ludi kamen početkom ove godine, a ćerkicu Albu dobili su ovog leta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike