Najlepša zora koju sam dočekao je Alba - moja ćerka! Petar Grašo o najsrećnijim životnim trenucima

30.10.2022

11:02

0

Autor: Marija Mitić

Autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić ove nedelje je u studiju ugostila popularnog pevača

Najlepša zora koju sam dočekao je Alba - moja ćerka! Petar Grašo o najsrećnijim životnim trenucima
pgg - Copyright Printscreen BlicTv

Autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić ove nedelje je u studiju ugostila popularnog pevača Petra Graša sa kojim se tokom razgovora dotakla raznih tema. On je, naravno, najviše govorio o svojoj porodici - supruzi Hani Huljić i ćerkici Albi koju je nedavno dobio.

Naime, na pitanje voditeljke - koja je to najlepša zora koju je dočekao, Grašo je odgovorio:

- Najlepša zora koju sam dočekao je moja zora, a to je Alba, te je u prevodu zora, to je moja kćer. To je zora života.

Pevač je otkrio i na kom mestu su bili najlepši poljupci u zoru.

- Neki su se prvi poljupci događali u Splitu - rekao je Grašo.

Petar je tokom emisije pričajući o ćerki Albi otkrio i da joj peva, ali više nesvesno jer je on taj koji uvek peva, a da je za te baš namenski pesmice zadužena majka.

Printscreen BlicTv
Petar Grašo

- Možda malo nesvesno, zapravo uhvatim se da sebi pevam dok nju držim u ruci, jer ja non-stop pevam nešto, non-stop pevušim u kući, to mi je podsvesno. Sad joj majka peva. Majka ima lep i anđeoski glas tako da nije problem - istakao je Petar Grašo koji je potom pokušao da izdvoji neke od najsrećnijih životnih momenata.

- Puno je trenutaka sreće, zaista ih je puno. Jedan od sretnijih momenata je kada sam se 17. 07. vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita kada sam došao u deset sati u porodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke rekao sam sam sebi: "Ovo je tvoje majstore, pa ti sad vidi". To je jedan momenat koji nikada neću zaboraviti, naravno.

Voditeljka je pomenula i običaje u Srbiji i kako se ovde slavi rođenje deteta uz cepanje majica zbog čega je Grašo objasni kako to funkiconiše u Hrvatskoj.

Printscreen BlicTv
Petar Grašo

- Mi najčešće pijemo, al to je normalno. To ako se neko napije, nek se cepa, ali nije obavezno. To veče sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, par dana pre nego što smo mi mislili tako da me to zateklo, jer ja sam ostavio tih desetak dana kritičnih da budem kući, ali dete je malo uranilo, tako da bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u momentu.

O tome kako je upoznao Bena Afleka i Naomi Kembel, pa čak sa njom bio i na tulumu, koji su ga trenuci pored rođenja ćerke u životu još dirnuli i još o mnogo čemu iz života popularnog pevača gledajte u emisiji "Balkanskom ulicom"

Emisiju „Blakanskom ulicom“ možete gledati svake nedelje u 16.30. na programu Blic televizije na MTS kanalu 115.

Reprizu emisije možete gledati ponedeljkom u 8.00 h, sredom u 12.20 i subotom u 6.50 h.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike