"Familija je emotivna firma": Petar Grašo otkrio kako uči da bude dobar otac

23.10.2022

11:47

0

Pevač se osvrnuo na svoju porodicu, te istakao da bi voleo da bude više sa njima

"Familija je emotivna firma": Petar Grašo otkrio kako uči da bude dobar otac
Petar Grašo - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Petar Grašo vrši pripreme za koncert koji će 11. novembra održati u "Štark areni" u Beogradu, ali više od svega ljude zanima kako se on snašao kao otac.

Kao što je poznato, njegova supruga Hana i on su pre nekoliko meseci postali roditelji, a pevač sada otkriva kako usklađuje privatne i poslovne obaveze.

ATAImages / Milan Maričić
Petar Grašo

- Ako je familija jedna stabilna firma, hajde da je tako nazovem, emotivna firma. Ako unutar te emotivne firme svaki član zna kako da doprinese onda problema nema. Jednostavnim rečima rečeno, trudim se da budem što više sa svojom porodicom, ali kad nisam tu, tu je divna majka koja se brine i koja je prihvatila tu ulogu s najvećom radošu. Tu su bake, tu su dede i svi. Tako da generalno je to jedno radosno okruženje, moj posao je takav da me možda malo više nema nego što bih hteo, ali me ima sasvim dovoljno i to vreme koristim maksimalno koliko mogu da živim punim plućima - kaže Petar.

ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list
Petar Grašo, Hana Huljić

Pevač je nedavno izjavio da uči kako da bude dobar otac, pa je sada objasnio na šta je mislio.

- Mislim da se za sve u životu uči. Danas se mogu naći tutorijali: "kako biti dobar otac?", "kako menjati pelene?", "kako zapaliti vatru?". Potpuno sam neopterećen, odgovoran ali neopterećen. Jednostavno u tom nekom bazenu života u kojem smo ubačeni mora samo plivati. Ne pristupam familijarnim obavezama kao nečim oko čega treba strašno razbijati glavu. Volimo se - kazao je Grašo za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike