Nesrećna sudbina Soraje Vučelić: Odrasla u hraniteljskoj porodici, a onda maler za malerom! Zabrane, hapšenje, paljenje automobila

09.11.2022

07:30

0

Starletu od malih nogu život nije mazio

Nesrećna sudbina Soraje Vučelić: Odrasla u hraniteljskoj porodici, a onda maler za malerom! Zabrane, hapšenje, paljenje automobila
Soraja - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Soraja Vučelić je pre dva dana doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu, a lekari se trenutno bore za njen život - ima unutrašnje krvarenje, a polomljeno joj je i nekoliko rebara. Iako je oduvek živela život na visokoj nozi, makar je to tako predstavljeno u medijima i na društvenim mrežama, malo ko zna da joj život baš nije bio naklonjen i da su je često pratile neprijatnosti. 

Naime, od samog detinjstva je bila loše sreće. Odrastala je bez oca, a kako majka nije mogla da je izdržava detinjstvo je provela u hraniteljskoj porodicu i u Domu za decu bez roditeljskog staranja. 

ATAImages/Antonio Ahel
Soraja Vučelić

Majka ju je redovno posećivala, a pošto je Soraja završila školu, njih dve su prešle da žive kod ujaka. Međutim, mama joj je ubrzo preminula, a brigu o Vučelićevoj je preuzela rodbina. 

Tračak sreće

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a već sa 19 gdodina je počela da se bavi modelingom. 

Veliku popularnost su joj donela učešća u rijalitim programima. Uvek je dolazila do samog vrha, a samo jednom je odnela pobedu. Tri puta je bila u Velikom bratu, jednom je osvojila peto, drugi put šesto mesto, a regionalni izbor za plejboj zečicu joj je doneo trijumf.

Zbog atraktivnog izgleda bila je pravo lice za fotografije i naslovne strane časopisa poput: CKM i srpsko, hrvatsko, makedonsko i južnoafričko izdanje Plejboja. Zaštitno je lice ženske obuće Novecento, a deo je i brojnih spotova estradnih umetnika.

Instagram printscreen/sorajavucelic
Soraja Vučelić

 

Kršila policijski čas

Soraja je na samom početku pandemije korona virusa uhapšena na Žabljaku u Crnoj Gori, jer je navodno prekršila policijski čas i počinila krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Zabranjen joj ulazak u Srbiju

Soraje je 2018. godine proterana iz naše zemlje i proglašena je bezbednosno rizičnom osobom. 

- Soraja je po povratku iz Crne Gore privedena na aerodromu u Beogradu, kada su je nakon zadržavanja pogranične policije prvim letom deportovali za Crnu Goru. Proglašena je bezbednosno rizičnom osobom, s obzirom na to da Srbija ima operativna saznanja da Soraja ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore - ispričao je tada izvor za Telegraf.

Pre nekoliko godina Soraja je završila u policijskoj stanici zbog jedne istrage ubistva u Tivtu, ali je tada sve oštro demantovala. S obzirom na da često putuje po svetu, osim sa domaćom, ona je često imala problem i sa svetskom policijom jer je kršila inostrane zakone.

Instagram printscreen/sorajavucelic
Soraja Vučelić

Izazivanje opšte opasnosti

Kada je automobil marke „maserati” koji je mesecima vozila srpska starleta zapaljen, Soraja je istakla da bi to mogao biti samo muškarac koji je nesrećno zaljubljen u nju. 

- Nemam neprijatelje. Svi ljudi koji misle da su u sukobu sa mnom, u sukobu su sami sa sobom. Ne mogu da istrpe moju pojavu. Taj čovek što je zapalio automobil koji sam vozila očigledno ne može da raščisti sam sa sobom da li me mrzi ili voli, da li želim da budem njegova ili ne. A možda ipak želi da me ubije jer je nesrećno zaljubljen u mene. Očigledno ne može da shvati da sam zauzeta - izjavila je Soraja u emisiji „Ekskluzivno” 2017. godine.

Antonio Ahel/ATAImages
Soraja Vučelić

 

Povezivali je sa prostitucijom

Ime Soraje Vučelić nebrojeno puta je, nezvanično, po kuloarima i tabloidima bilo povezivano sa prostitucijom, a mediji su je dovodili u vezu sa fudbalerima i biznismenima - kako domaćim, a tako i inostranim.

Međutim, nikada se nisu pojavili konkretni dokazi da se ikad bavila najstarijim zanatom na svetu, pa je ona uvek oštro demantovala navode da prodaje svoje telo za novac i skupe stvari.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike