U toku je operacija Soraje Vučelić u Hrvatskoj: Lekari ulažu napore da je spasu

08.11.2022

16:28

0

Situaciju dodatno komplikuje unutrašnje krvarenje koja su naknadno nastupila

U toku je operacija Soraje Vučelić u Hrvatskoj: Lekari ulažu napore da je spasu
Soraja - Copyright Instagram printscreen/sorajavucelic

Zbog pogoršanog zdravstevnog stanja Soraja Vučelić danas je hitno transportovana u Hrvatsku gde lekari obavljaju još jednu operaciju i bore joj se za život, pošto je doživela stravičnu nezgodu na granici sa Albanijom, kada se u njen džip zakucao kombi. 

Kako se saznaje operacija je u toku, a lekari daju napore da starleti zaustave krvarenje koje je znatno iskomplikovalo njeno stanje i ugrožava joj život.

Instagram printscreen/sorajavucelic
Soraja Vučelić

 

- U toku je operacija, ima unutrašnje krvarenje u stomaku. To su neka dva krvarenja, naknadno su nastupila, ne odmah po udesu. Nadaju se da će sve biti dobro kada to budu sanirali. Lekari ulažu napore da je spasu - kaže izvor za Blic.

Podsetimo, Soraja je pre dva dana doživela užasnu nezgodu između Kosova i Albanije u kojoj je dobila ozbiljne povrede, a lekari se bore za njen život.  

ATAImages/Antonio Ahel
Soraja Vučelić

- Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju - priča izvor za domaće medije, piše Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike