Detalji stravičnog udesa u kom je Soraja teško povređena: Jedva su je izvukli iz smrskanog džipa, povređena su joj pluća i stomak

08.11.2022

13:34

0

Starleta je u subotu doživela saobraćajnu nezgodu na granici s Albanijom i još se nalazi u teškom stanju

Detalji stravičnog udesa u kom je Soraja teško povređena: Jedva su je izvukli iz smrskanog džipa, povređena su joj pluća i stomak
Soraja Vučelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest da je Soraja Vučelić teško povređena u saobraćajnoj nezgodi na granici sa Albanijom i da joj se lekari bore za život odjeknula je kao bomba, a sada su otkriveni i detalji stravičnog udesa. 

Kako navode domaći mediji, starleta je u teškom stanju i bori se za život. Vučelićeva, navodno, ima polomljena rebra, a prema poslednjim informacijama pojavilo joj se i unutrašnje krvarenje, zbog čega je iz Albanije prebačena na hitnu operaciju u Hrvatsku.

Izvor blizak starleti je otkrio detalje njenog zdravstvenog stanja, a potom i detalje stravične saobraćajke o kojoj bruji čitav region:

ATA Images/Antonio Ahel
Soraja Vučelić

- Soraja je sa Kosmeta krenula ka Albaniji sa drugaricom. Vozila je "mercedesov" džip, na koji je naleteo kombi. Od siline udarca Soraja zamalo nije poletela kroz šoferku. Ona je grudnim košem tresnula u volan, polomila rebra i povredila unutrašnje organe - rekao je izvor upoznat sa ovim slučajem, pa objasnio šta se desilo te subote. Kako kaže, scena je bila jeziva:

- Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju - priča izvor za domaće medije, piše Informer.

ATA Images/Antonio Ahel
Soraja Vučelić

Podsetimo, Soraji Vučelić je od 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju. Ime kontroverzne starlete našlo se u evidenciji crnogorske i srpske policije, pa joj je tako u leto 2018. godine zabranjen ulazak u našu zemlju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike