Ovo je automobil u kom se slupala Soraja: Džip je spasio da do tragedije ne dođe momentalno (FOTO)

08.11.2022

17:42

1

Vučelićeva je bila za volanom limuzine koju je dobila od dečka

Ovo je automobil u kom se slupala Soraja: Džip je spasio da do tragedije ne dođe momentalno (FOTO)
Soraja Vučelić - Copyright Instagram printscreen/sorajavucelic

U domaćim medijima danima se piše o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je Soraja Vučelić imala na granici sa Albanijom kada se u crni Mercedesov blindirani džip kojim je upravljala zakucao kombi. 

Ono što malo ko zna jeste da je taj džip starleta dobila od svog dečka biznismena koga nikada nije pokazivala u javnosti. On svakako za svoju izabranicu nije žalio novca, te ju je počastio ljutom limuzinom, najboljom u toj klasi. A cena ovog automobila iznosi 190.000 evra. 

Kako se navodi, starleta je prilikom saobraćajke zadobila ozbiljne povrede, a lekari se bore za njen život. Osim unutrašnjeg krvarenja ona ima i polomljena rebra, zbog čega je hitno operisana na jednoj klinici u Albaniji. 

Međutim, kako joj se stanje pogoršalo, ona je prebačena u Hrvatsku na novu operaciju, koja je i te kako zahtevna, a lekari rade sve da joj spasu život. 

- Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju - priča izvor za domaće medije, piše Informer.

ATA Images/Antonio Ahel
Soraja Vučelić

Inače, starleta je poznata kao neko ko voli luksuzne automobile, a ovaj džip je samo jedan u nizu, ali svakako najskuplji koji ima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike