Luna i Marko o pikanterijama iz Amerike! Otkrivaju kako su zaradili silne pare: Žestoko smo se počastili! (VIDEO)

20.10.2022

06:30

2

Bračni par je pred kamerama 24sedam ispričao sve utiske provoda kakvom se uopšte nisu nadali

Luna i Marko o pikanterijama iz Amerike! Otkrivaju kako su zaradili silne pare: Žestoko smo se počastili! (VIDEO)
intervju luna-dogani-marko-miljkovic-foto-ivan-mitic - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Luna Đogani i Marko Miljković su predah od poslovnih obaveza pronašli na dvonedeljnom putovanju u Ameriku. Ovog puta bez naslednice Mie, par je uživao u svim lepotama koje ova država pruža, a neizostavan deo ove avanture je bio i šoping.

Odmorni i sveži su se vratili sa putovanja sa čak šest kofera punih garderobe, ali i brojnih poklona iz Las Vegasa, a ponajviše je bilo onih za njihovu naslednicu. Puni utisaka, Luna i Marko su za 24sedam, otkrili sve detalje putovanja u Ameriku, ali i tome koliko su se istrošili.

Kakvi su utisci po povratku iz Amerike? Koliko vam je teško pao povratak u realnost?

Marko: - Bitno je da smo napunili baterije. Baš smo sveži, odmorni i orni za posao. Utisci su dobri, nisu savršeni. Mi smo to slepo zamišljali, da je sve vau, ali izgleda da je korona doprinela da Amerikanci budu malo snuždeni i nadrndani u nekim situacijama. Svakako je Amerika prelepa i što se tiče građevina, turističkog sadržaja, sve je kao na filmu, ali nam ljudi nisu legli. 

24sedam/Ivan Mitić
Marko Miljković

Luna: - Nigde nije savršeno. Možda oni nisu navikli na nas, mi na njih. Istina, očekivala sam malo pozitivniji utisak, ali mnogo veći plus nego minus. Sigurno ćemo otići opet, dobili smo vizu. Eto, sledeći put, ako Bog da i sa Miom, da je vodimo u Diznilend. Ova godina je bila malo teža za nas, pa nam je baš ova Amerika legla da napunimo baterije.

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani

Da li ste imali priliku da upoznate nekoga od svetski poznatih faca? 

Marko: - Sreli smo ih u vidu voštanih figura koje su toliko realne da pomisliš da će u jednom trenutku da se pomere. Svaka im čast kako su to uradili. Nismo nikoga ovako videli. 

Luna: - Da, baš nismo nikoga, iako smo pokušavali. Tada se snimao nastavak "Sex and city". Znam da se sve to snimalo tamo gde smo mi bili. Kada smo otišli saznali smo da je sve snimano u ulici gde je bio naš hotel. Keri Bredšo je zaustavila taksi. Nismo nikoga sreli, ali dobro, udisala sam isti vazduh, što se kaže i to je nešto (smeh).

Otišli ste sa dva kofera, a vratili se sa šest? Jeste li sada napunili garderober? 

Luna: - Jesmo baš. Stare stvari sam spakovala, njih ću da poklonim, a sve nove sam stavila u garderober. Nakupovali smo se baš. 

Marko: - Polako sa tim, carina možda sluša. Kupili smo mnogo stvari. Čak smo i neke pare dobili u Las Vegasu, pa smo se žestoko častili. Častili smo našu Miu, sve oko nas, svi su zadovljni. 

Luna: - Mene večito u porodici zovu Deda Mraz. Svima volim da kupim poklone, pa onda sebi. 

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani

Da li je Luna preterala u šopinogovanju? Jesi li je uskratio za neki poklon, komad garderobe?

Marko: - Sad je baš bilo troši Luna.

Luna: - Ne kupujem ja skupo, jednostavno kupim ono što mi se svidi u tom trenutku. Baš smo uživali u šopingu. 

Marko: - Napunili smo četiri kofera, to je bilo maksimalno dozvoljeno. Jedva smo došli do kuće. Imali smo oko 120 kilograma.

Koju ste najskuplju stvar poneli iz Amerike?

Luna: - Marko mi je kupio telefon u Njujorku, to je definitivno najskuplja stvar koju smo doneli. Ja sam ovaj telefon baš želela. Nije mogao tako lako da ga nađe, ali me je iznenadio. 

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani i Marko Miljković

Marko: - Jedna kožna jakna mi je legla baš tip-top, ona je oko 300 dolara. Markirana je, kod nas bi bogami koštala sigurno oko 700 - 800 evra. 

Šta je to vaša ćerka dobila na poklon?

- Mia ima preslatkih stvari. Svaki dan drugu kombinaciju. Trenerke, haljinice, pantalone, obuću, ma sve ima. Od skoro je počela da se ogleda. Obuče nešto i stane pred ogledalo, postaje svesna šta joj se sviđa. 

Pisalo se da ste potrošili na hiljade evra u Americi i da ste se baš istrošili, a šta vi kažete? Je l' ostalo nešto i za život u Beogradu?

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani i Marko Miljković

 

Marko: - Nas je Amerika častila šopingom, karatama, hotelima. Ne bih da pričam o ciframa, ali mogu da kažem da smo isplatili taj put, kao da smo išli za džabe. Nije mala cifra, ali nije ni ogromna. 

Luna: - Mi smo se pripremili da ćemo da potrošimo dosta novca. Nismo sigurno otišli tamo da sve potrošimo i kad se vratimo da jedemo nokte u Beogradu. Vodimo računa, imamo dete. Opustićemo se, uživaćemo, ali nismo bili kao pušteni sa lanca.

Sutra na našem portalu možete pročitati ostatak intervjua sa Lunom i Markom u kom su nam otkrili novosti iz privatnog i poslovnog života.

Da li bi Luna i Marko nastavili život preko grane i preselili se pogledajte u narednom video-snimku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike