Luna o pikanterijama iz Amerike, prinovi, pa odnosu s Gagijem: Skoro sam saznala i da je bio s Aleksandrom Meljničenko!

16.10.2022

14:54

0

Proslavljena manekenka je danas jedna od najbogatijih žena na svetu

Luna o pikanterijama iz Amerike, prinovi, pa odnosu s Gagijem: Skoro sam saznala i da je bio s Aleksandrom Meljničenko!
grand_specijal_29102021_0037 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Gostujući u jednoj emisiji Luna Đogani se osvrnula na svoje putovanje u Ameriku sa suprugom Markom Miljkovićem. Par se dobro zabavio, ali im je razdvojenost od ćerkice Mije svakako teško pala.

Dok su oni bili „preko bare", za devojčicu su bili zaduženi baka i deda, a pevačica objašnjava kako su krenuli sa dva, a vratili se sa čak šest kofera.

- Mogu reći da mi je put jako prijao, bili smo 12 dana. Obišli smo tri grada i svaki ima nešto svoje. Oduvek me je privlačilo da vidim to gde se snimaju filmovi, ulice, ceo život me je to privlačilo. Amerika je svet za sebe, ono treba doživeti - naglašava Luna u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavlja:

- Krenuli smo sa dva velika kofera, vratili smo se sa šest. Da sam mogla još da ponesem, vrlo rado bih. Kupovali smo sve za Miju. U Njujuroku mi je bilo najlepše, jer je sve slično Beogradu. Verovali ili ne, jeftinije je nego kod nas, a prodavnica ima mnogo čak i onih za koje nisam ni znala da postoje. Kupovala sam svima koje volim, ali i sebi sam kupila ozbiljne komade garderobe.

Što se ćerke tiče, odnosno razdvojenosti od nje, ovako ju je „lečila":

- Plašila sam se kako ću da podnesem, nikada se toliko nismo razdvajale. Bilo mi je teško, ali nisam bila toliko tužna koliko sam mislila da ću da budem. Uživala je sa mojom mamom, ali i tatom. Zahtevala sam da mi se svaki dan šalju slike, da vidim svaki segment dana... Kada smo se srele, bila je u šoku kada nas je videla. Nije htela da nas pusti posle tri dana!

Kada je njena porodica u pitanju, priželjkuje da dobije sina.

- Mnogo me je promenilo na bolje (porodica). Moramo nekada da pustimo da nas život vodi tamo gde treba. Danas sam srećna, nije ništa lepše moglo da mi se desi od ovoga što sam postala majka. Hvala Bogu na svemu. Priželjkujem drugo dete i želela bih sada jednog sina, ako bih mogla da biram. Svi kažu da su sva muška deca „mamini sinovi" i to me mnogo zanima - iskrena je bila ona, a zatim je dala svoj sud o večitoj dilemi, da li bivša ljubav može da bude buduća.

Luna Đogani i Marko Miljković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ako tako gledamo, meni je Marko bio i bivši i budući. Bili smo neko vreme u raskidu, pa smo se pomirili. Da mi je neko rekao, nikada mu ne bih verovala da ćemo danas biti srećni, imati dete i da ćemo steći sve što jesmo. A tek ćemo stvarati i tek će se dešavati svašta - s osmehom je prokomentarisala gospođa Miljković.

Na poslovnom planu pauza još uvek traje.

- Ne mogu da kažem da nije moguće (da se vratim), jer sam dobila nekoliko dobrih pesama, ali još ne razmišljam u tom pravcu. Videćemo, polako.

Na kraju razgovora se dotakla odnosa sa tatom Gagijem Đoganijem, pa progovorila i njegovoj nekadašnjoj ljubavi s danas jednom od najbogatijih žena na svetu, o čemu takođe možete čitati i na OVOM linku.

- Ne voli on meni da govori mnogo o tome, jer sam mu ćerka. Svesna sam da je on bio ozbiljan šmeker, a za tu devojku sam skoro saznala. Rekao mi je da je bio sa tom Aleksandrom Meljničenko, ali mi nije govorio o detaljima. Niti mnogo pitam niti on mnogo govori, to je bilo baš davno... - zaključila je Luna.

Sandra Meljničenko, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike