Luna i Marko preko bare žive gospodski: Na šoping otišlo na hiljade evra! (FOTO)

10.10.2022

14:41

0

Par je u srpsku prestonicu došao sa nekoliko kofera više

Luna i Marko preko bare žive gospodski: Na šoping otišlo na hiljade evra! (FOTO)
Luna i marko (2) - Copyright Printscreen YouTube/Sikter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su se vratili sa putovanja iz Amerike, a svoj boravak preko grane iskoristili su, između ostalog i za šoping.

Iako su dobili preporuke da kupuju u tamošnjem dobro poznatom tržnom centru, da su cene nešto slabije nego kod nas, ali su se ipak "prešli". Ništa gotovo nije drugačije i potrošili su na hiljade evra.

- I idemo u dugoočekivani i planirani mesecima unazad šoping u Njujorku. Čuli smo da su ovde dosta povoljni s cenama - optimističan je bio Marko.

Kada su stigli u tržni centar, Miljkovići su najpre otišli na doručak i to vreme iskoristili kako bi putem video-poziva videli ćerku Miu, a potom je krenulo šopingovanje. 

Potom su se razdvojili, Luna je otišla da najbližima kupi poklone, dok je Marko birao stvari za sebe. Ono što je mnoge iznenadilo jeste kada je Đoganijeva pokazala trenerku za koju je dala oko 200 dolara.

 

- Kupila sam 5 komada gaćica, one su 14 dolara, a kada kupite pet, onda su 33 dolara. Stvarno super akcija. Moja omiljena trenerka,ovožavam je, imala sam kao mlađa u nekoliko boja. Sada sam uzela ovu. Gornji deo je 119 dolara, dok je donji 99 dolara. Nije strašno, oko 200 evra. Ove čizme isto ovožavam, cena je 115 dolara. Isto kao i kod nas - rekla je Luna.

Ipak, Marko nije bio istog mišljenja kao Đoganijeva. 

- Uopšte nije tako jeftino kao što sam mislio. Ali, imaju izbor ludilo. Sve mi se sviđa, sve bih kupio i svašta sam kupio - rekao je on.

- Ja sam na sebe potrošila 300 dolara, a on je na sebe potrošio 3.000 dolara - požalila se Luna, a Marko ju je kritikovao:

Printscreen Youtube/ Siktertube
Luna Đogani i Marko Miljković

- Ne pričaj o ciframa. Ali dobili smo u kazinu, boli nas uvo.

Kada su završili sa šopingom, Miljkovići su snimili i gepek automobila koji je bio prepun.

- Nema mesta, inače bismo kupili još - rekao je on, a potom su stvari spakovali u kofere koje su kupili i seli u metro.

Najviše stvari par je kupio za ćerkicu Miu, što su i pokazali u videu. Prema njihovim rečima, ona je dobila dva kofera garderobe.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike