Ovako je Marko Miljković proslavio rođendan u Las Vegasu! Luna se potrudila, ali joj propalo iznenađenje: Izvini, oko moje! (FOTO)

03.10.2022

19:17

2

Autor: Marija Mitić

Posle Los Anđelesa par se uputio u "grad greha", a uskoro ih očekuje i poseta Njujorku

Ovako je Marko Miljković proslavio rođendan u Las Vegasu! Luna se potrudila, ali joj propalo iznenađenje: Izvini, oko moje! (FOTO)
lu i m - Copyright Printscreen Youtube/ Siktertube

Luna i Marko Miljković poslednjih dana su na putovanju po Sjedinjenim Američkim Državama, a utiske fanovima prenose putem društvenih mreža i Jutjuba. Popularni par sada je u novom videu pokazao kako iz Los Anđelesa putuju u Las Vegas, koji su odabrali kao sledeću destinaciju.

Luna i Marko su oduševljeni Amerikom za sada, a sa velikim nestrpljenjem očekuju da vide i Njujork. Dok ne krenu u najveći američki grad, popularni par vreme provodi u "gradu greha" gde su proslavili i Markov rođendan.

Iako je žarko želela da iznenadi svog dragog za rođendan, Luni to baš i nije pošlo za rukom zbog nepredviđenih okolnosti. Naime, ona mu je kupila tortu, belu, ukrašenu simbolima kazina, s obzirom da su u Vegasu, te natpisom "Srećan rođendan oko! Volim te". Međutim, Đoganijeva uz nju nije dobila i rođendanske svećice, zbog čega je bila razočarana.

- Srećan rođendan oko! Moje iznenađenje nije uspelo jer mi nisu uz tortu spakovali i svećice, a u hotelu nemaju. Htela sam da ti donesem i kafu u krevet ali ni to ne rade u hotelu. Veliki minus za Las Vegas - rekla je Luna kada je ušla kod Marka u sobu i čestitala mu rođendan.

Par se kasnije uputio u jedan od kazina gde su, kako kažu, zaradili veću svotu novca, međutim, nisu želeli da otkriju o kojoj tačno sumi je reč.

Inače, dok su Luna i Marko na putovanju njihovu ćerkicu Miju čuva ostatak porodice, a koliko im nedostaje jasno je i iz toga što su je više puta spomenuli u video snimku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike