Čim je čuo da će Rijana pevati na Superbolu, Dr. Dre je imao šta da kaže! „Valjalo bi da me posluša!"

27.09.2022

05:45

0

Reper napominje da svakako ceni njen rad, ali je i javno savetuje kako da „zaista sve obori sa nogu"

Čim je čuo da će Rijana pevati na Superbolu, Dr. Dre je imao šta da kaže! „Valjalo bi da me posluša!"
profimedia-0497131930 - Copyright Profimedia

Poluvreme Superbola tekuće godine na SoFi stadionu u Los Anđelesu krasili su Dr. Dre s Eminemom, Snup Dogom, Kendrikom Lamarom, te Meri Džej Blajdž. Dobro znana ekipa je napravila ozbiljan šou, a ništa se manje ne očekuje ni od Rijane, koja će se latiti mikrofona na ovom događaju 2023, u Glendejlu.

Čim je za to saznao, Dr. Dre je i te kako imao šta da kaže. On je, pre svega, Rijanin veliki fan i nestrpljiv je da vidi šta će pevačica pripremiti. Međutim, kao neko ko je već bio na mestu za koje se ona tek sprema, smatra da bi bilo dobro kada bi ga poslušala - pa pažljivo birala ko će s njom sarađivati na spektaklu.

Dr. Dre, Profimedia
 

- Rijana mi se baš dopada, kao i sve to što ona radi. Njen pristup svemu ovome mi je zanimljiv. Fantastična je - počeo je reper za „Apple music 1", nedavno u razgovoru s Ebrom Dardenom.

- Sad joj je data prilika da nas sve oduva. Mi smo, znate (misleći na poluvreme Superbola 2022) zaista „podigli igru na viši nivo". Tako da bih je najpre savetovao da bude okružena pravim ljudima, pa tek onda da se zabavlja. Valjalo bi da „čekira" i neke ljude s kojima smo mi radili - dodao je on, prenosi „People".  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Podsetimo, Rijana je 2019. odbila da nastupa na Superbolu u znak solidarnosti sa NFL zvezdom Kolinom Kapernikom, koji je protestovao zbog policijske brutalnosti nad crncima u Americi tako što je klečao za vreme himne. Umesto pevačice, tada je nastupala grupa „Maroon 5".

Sada, mnoge je iznenadila objavivši fotografiju na kojoj drži loptu za američki fudbal u ruci. To je bio i znak - da je Superbolu konačno rekla „da".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike