Rijana će nastupati na Superbolu! Jedno ju je odalo, a evo šta kažu organizatori (FOTO)

26.09.2022

10:35

0

Ovo će joj biti prvi veći nastup posle dodele Gremija 2018. godine

Rijana će nastupati na Superbolu! Jedno ju je odalo, a evo šta kažu organizatori (FOTO)
profimedia-0500380970 - Copyright Profimedia

Rijana će se latiti mikrofona na Superbolu 12. februara tokom poluvremena, u Glendejlu (Arizona), a njeni brojni fanovi ne kriju radost povodom ovih vesti koje su već preplavile strane medije.

Za tamošnju Nacionalnu fudblasku ligu (NFL), ovo je inače prva godina s novim ugovorom s „Apple music-om" na poluvremenu, koji menja „Pepsi".

Za pevačicu, ovo će zaista biti povratak na scenu na velika vrata - kako od Gremija 2018. nije imala većih zakazanih nastupa, a i čiji je najskorije izdat solo album („Anti") iz 2016. godine, napominje „NYTimes".

Njena objava na Instagramu ovim povodom pokrenula je pravu lavinu komentara. Na fotografiji se vidi samo njena ruka, kojom drži loptu za američki fudbal. Potpisala ju je tačkom, a opet napravilia opšti haos onlajn.

Podsetimo, Rijana je 2019. odbila da nastupa na Superbolu u znak solidarnosti sa NFL zvezdom Kolinom Kapernikom, koji je protestovao zbog policijske brutalnosti nad crncima u Americi tako što je klečao za vreme himne. Umesto pevačice, tada je nastupala grupa „Maroon 5".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike