Sad svi mogu da vide kako Rijana izgleda posle porođaja: Pevačica izašla u restoran, a ono što je obukla komentariše ceo svet

27.07.2022

15:16

0

Zvezda sa Barbadosa je nosila čuvenu kreaciju koju je proslavila njena koleginica

Sad svi mogu da vide kako Rijana izgleda posle porođaja: Pevačica izašla u restoran, a ono što je obukla komentariše ceo svet
profimedia-0508964131 - Copyright Profimedia

Pop zvezda Rijana i njen dečko Asap Roki fotografisani su pre nekoliko dana kada su izašli na večeru, a ono što je privuklo pažnju jesu njihove specifične odevne kombinacije.

Pevačica je nosila satenski tamnoplavi korset, helanke i cipele na štiklu, dok je njen izabranik obukao tamnoplavi šorts i jaknu. Ovo je bio njihov prvi zajednički izlazak u restoran, nakon što su u maju ove godine dobili sina.

Profimedia
Rijana i Asap Roki

Razlog zbog kog je Rijanin stil privukao pažnju jeste čuveni "bullet bra". U pitanju je korset koji je proslavila Madona, te promenila shvatanje donjeg veša kao odevnog predmeta koji se mora nositi samo ispod garderobe.

Taj trend je ponovo u modi i ovakvi modeli, na kojima su "zašiljene grudi" i dalje je veoma provokativan.

Profimedia
Rijana i Asap Roki

Rijana se nije previše oglašavala o trudnoći, a 13. maja je donela sina na svet. Tek sad se videlo i kako pevačica izgleda posle porođaja, s obzirom na to da je skrivala svoj izgled kada se pre nekoliko nedelja pojavila na jednom festivalu u Londonu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike