Pevačica na stubu srama zbog saradnje sa Krisom Braunom koji je pretukao Rijanu (VIDEO)

23.06.2022

13:38

0

Autor: Marija Mitić

Mnogi se pitaju da li Normani zaista to treba u karijeri

Pevačica na stubu srama zbog saradnje sa Krisom Braunom koji je pretukao Rijanu (VIDEO)
normani kris braun1 copy - Copyright Profimedia

R&B pevačica Normani ostvarila je saradnju sa ozloglašenim reperom Krisom Braunom, zbog čega je mnogi osuđuju. Naime, ona učestvuje u njegovom novom spotu za pesmu, kao model, a u kojem razmenjuju nežnosti.

Spot je objavljen u utorak, 21. juna, a već je prikupio skoro dva miliona pregleda. U komentarima koji se nižu ispod videa, mnogi pišu da se oseća velika strastvena energija između Kirsa i nekadašnje članice grupe "Fifth Harmony", ali je mnogo više onih koji je osuđuju što je pristala da sarađuje sa reperom koj je 2009. godine pretukao svoju tadašnju devojku, a popularnu pevačicu Rijanu.

Korisnici su napali pevačicu, istakavši da joj ne ide u prilog da je povezuju s Braunom, s obzirom na njegovu problematičnu prošlost.

- Nemam pojma zašto nove R&B devojke osećaju potrebu da sarađuju ​​s njim - stoji u jednom tvitu koji je prikupio preko 2000 odgovora..

- Zašto bi Normani to učinila svojoj karijeri? Kris Braun? Ozbiljno? - piše jedna korisnica Tvitera.

Printscreen Youtube/Chris Brown
Kris Braun i Normani

Podsetimo, Kris Braun je često bio u sukobu sa zakonom. 2021. godine je bio pod istragom zbog navodnog udaranja žene, a 2009. je uhapšen jer je pretukao tadašnju devojku Rijanu.

Za ovaj incident, reper je priznao krivicu i odslužio uslovnu kaznu 2015., uz rad za opšte dobro i savetovanje o nasilju u porodici.

Ranije ove godine, portal "Page Six" je otkrio da je neimenovana žena tužila Brauna jer ju je navodno drogirao i silovao dok je bila na zabavi u Mamiju, u decembru 2020. godine.

- Kad god izdajem novu muziku ili radim na novim projektima, oni pokušavaju napraviti neko sr**** - uzvratio je tada Braun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike