Pakao od života najstarije ćerke Dr. Drea! On milioner, a ona živi u kolima: Nismo se videli 18 godina!

07.08.2021

20:11 >> 20:32

0

Ostao je bez braće, jednog sina 2008, sam kuburi sa zdravljem, razvodi se posle 24 godine braka... A sada, strane medije trese i potresna sudbina Latanje Jang

Pakao od života najstarije ćerke Dr. Drea! On milioner, a ona živi u kolima: Nismo se videli 18 godina!
Copyright Dr. Dre Profimedia

Latanja Jang, najstarija naslednica repera Dr. Drea, istakla je za strane medije da poznati otac odbija da joj finansijski pomogne, te da je zato primorana da živi u kolima. Trenutno, ova samohrana majka četvoro dece radi kao dostavljač hrane i zaposlena je u jednom skladištu, ali kako ne može da „izdrži” stanarinu, prenose strani mediji, spava u automobilu koji i nije njen, već iznajmljen.

Dre, koji je „težak” 820 miliona dolara, Latanju je dobio sa Lisom Džonson, ali par se rastao kada je ona imala pet godina. Smatra da joj je otac dužan stabilnost, a pošto je „sposoban da mesečno isplaćuje 300.000 Nikol Jang, bivšoj ženi, a njoj se i ne javlja”, rešila je o svemu da progovori javno.

Pročitajte još:

– Deca žive kod prijatelja, oni ne žive u autu, samo ja… Radim u skladištu i dostavljam hranu. Već duže vreme sam u dugovima. „Davim se” – prenosi „Dejli mejl” njene reči, dok ona nastavlja o strahu koji je obuzima da će preko svega ostati i bez četvorotočkaša koji joj je trenutno jedini krov pod koji može da se skloni s ulice.

– Plaćaju me 15 dolara po satu, a iznajmljivanje auta je tek skupo. Za tri nedelje mi samo na to ode 2.300 dolara, a platila sam samo jednu. Pre ili kasnije će mi ga oduzeti – objašnjava Latanja, koja se sa decom iz Nevade preselila u Kaliforniju pre oko mesec dana, u nadi da će bolje zarađivati.

„Komuniciramo preko njegovog tima, nikako drugačije”

– Imam porodicu i prijatelje koji nas povremeno prime sve u kuću, ali u većini slučajeva sam u kolima – dodala je, pa istakla kako se poznatom ocu obratila preko njegovog advokata, ali on joj je navodno rekao da reper više ne želi da je finansira jer je ranije pričala ružno o njemu, isto javno.

– Beskućnica sam i molim oca za pomoć, ali njegov advokat kaže da on ne želi da mi pomogne, jer sam pričala o njemu sa novinarima. Kako god okreneš, nije dobro. Ćutala, pričala… A pokušavam da ostvarim komunikaciju sa njim, da vidim želi li da razgovara sa svojim unucima. Moja deca su dovoljno odrasla da znaju ko je on i šokirani su što nas ovako tretira… S druge strane, ljudi me gledaju kao ćerku milionera i nije im jasno zašto radim uopšte. Zbog toga želim da se sakrijem od svih. Nekad mi je plaćao stanarinu i davao mi džeparac, ali sad to više ne želi. A ja sam na ulici i slušam kako je ljubavnicama kupovao kuće… Ovo je pakao od života – zaključila je ona, koja se sa ocem nije videla niti čula, prema njenim rečima, punih 18 godina.

Latanja Jang Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike