U Arčijevoj sobi je izbio požar, zahvaljujući dadilji je preživeo: Jeziv trenutak iz života Megan Markl i princa Harija!

24.08.2022

08:22

0

Nezgoda se desila u Africi, kada je Arči bio star tek nekoliko meseci

U Arčijevoj sobi je izbio požar, zahvaljujući dadilji je preživeo: Jeziv trenutak iz života Megan Markl i princa Harija!
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Megan Markl, supruga princa Harija, lansirala je svoj podkast pod nazivom "Archetypes", a prva epizoda je od juče dostupna slušaocima. U njoj je ugostila Serenu Vilijams, a jedna priča se posebno istakla.

Naime, Megan je pričala o turneji koju su princ Hari i ona imali u Africi, kada je njihov sin Arči imao nepunih pet meseci. Samo pukom srećom mališan je ostao živ.

AP Photo/Seth Wenig
Megan Markl i princ Hari

- Sleteli smo u Afriku i morali smo Arčija da ostavimo u kući koju su nam obezbedili. On je trebao da ode na popodnevno spavanje, a mi smo morali da odmah prisustvujemo zvaničnom događaju - priča Megan i nastavlja:

- Desio se trenutak gde sam održala govor devojčicama i ženama, završili smo, seli u auto da krenemo ka kući, a oni su nam rekli: 'Desio se požar u rezidenciji, u bebinoj sobi - pričala je Megan, a glas je počeo da joj podrhtava.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Serena je bila šokirana, a Megan je priznala da ovo nikome nije ispričala do sada.

- Vratili smo se, naša neverovatna dadilja Loren bila je u suzama. Trebalo je da stavi Arčija da spava, ali je odlučila da ode po grickalice pre toga i da njega ponese sa sobom. U tom periodu, dok je ona bila u prizemlju, grejalica u sobi se zapalila, nije bilo detektora dima, neko je osetio dim, otrčao po aparat za gašenje požara i ugasio vatru. Arči je trebalo u tim trenucima da spava u sobi - ispričala je Marklova. 

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Megan je ispričala da su svi bili potreseni, te da umesto da budu sa svojim sinom, oni su morali da odu na sledeći događaj.

- Fokus je uvek na ono kako stvari izgledaju, a ne kako se vi osećate. Stavljeni smo u kutije i obeleženi, a ljudi nisu ni svesni šta se dešava iza scene - zaključila je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike