Striptizeta hoće da zaradi na princu Hariju: Prodaje pantalone koje joj je poklonio dok je ludovao u Vegasu!

26.07.2022

16:38

0

Ona je opisala i kakav je princ bio u to vreme

Striptizeta hoće da zaradi na princu Hariju: Prodaje pantalone koje joj je poklonio dok je ludovao u Vegasu!
Screenshot_6 - Copyright Printscreen/YouTube, Movies Vibes

Keri Rajhart, nekadašnja striptizeta iz Las Vegasa, rešila je da zaradi od uspomena na buran susret sa princom Harijem, koji se dogodio u avgustu 2012. godine. 

Ona se prisetila večeri sa njim, kada je poljubila tada 27-ogodišnjeg člana kraljevske porodice. Kako je izjavila, mladi Hari je bio "prilično otvoren" kada su se poljubili.

- Bilo je to obično, pijano petljanje. Ništa tu nije bilo romantično, samo zabavno - rekla je ona, pa dodala:

- Alkohol je uticao na njega. Bila sam tamo 15 do 20 minuta.

Profimedia
Princ Hari

Ona se prisetila kako je princ imitirao da svira gitaru uz pomoć štapa za bilijar, kada je stigla u njegov apartman u njegovom luksuznom rizortu.

Princ je tada, čega se mnogi sećaju, osvanuo na naslovnici magazina "The Sun", a paparaci su ga uslikali potpuno golog, dok svoj polni organ skriva rukama, a iza njega stoji žena u bikiniju.

Striptizeta, koja se sada zove Keri Rojal, rekla je da joj je princ poklonio pantalonice koje je nosio te divlje noći. Ona je rešila da njih, uz haljinu i kupaći kostim koji je nosila, stavi na aukciju nadajući se da će od nekog kolekcionara, koji je lud za kraljevskom porodicom, dobije oko milion evra.

Profimedia
Princ Hari

- Hari je postao jako dosadan, što je prava šteta. Kada je ludovao u Vegasu, svi su voleli njega i njegov smisao za humor. Barem su ove pantalonice podsetnik na to kakav je bio kada je bio zabavan princ - rekao je glasnogovornik striptizete i dodao:

- Šteta što je ovih dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjeni čovek dvoje dece, trebao bi s vremena na vreme da se opusti.

Princ Hari se osvrnuo jednom prilikom na taj događaj, rekavši da se to desilo nekoliko nedelja pre nego što je otišao u Avganistan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike