Poznati reditelj se obratio Megan Markl: Gledao sam tvoj život iz prvog reda, prošla si kroz stvari koje bi mnoge slomile!

07.08.2022

05:55

0

Njih dvoje se poznaju dugi niz godina

Poznati reditelj se obratio Megan Markl: Gledao sam tvoj život iz prvog reda, prošla si kroz stvari koje bi mnoge slomile!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Glumica Megan Markl privukla je veliku pažnju javnosti kada je počela da se zabavlja sa princem Harijem, potom se udala za njega, rodila mu dvoje dece, a negde u međuvremenu su oboje napustili kraljevsku porodicu.

Iako je mnogi krive za to što je odvukla Harija od svoje porodice, jedan čovek je i u dobru i u zlu bio uz nju. U pitanju je poznati filmski reditelj Tajler Peri.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

On joj se nedavno, povodom njenog rođendana, obratio na društvenoj mreži Instagram, te opisao kako gleda na nju.

- Gledao sam tvoj život iz prvog reda poslednjih godina. Gledao sam te kako prihvataš i prolaziš kroz stvari koje bi mnoge slomile. Neverovatno sam ponosan kada vidim tebe, tvog muža i vašu decu srećne - rekao je reditelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Perry (@tylerperry)

Inače, Tajler je bio jedan od glavnih ljudi koji je pomogao princu Hariju i Megan Markl kada su se preselili u Kaliforniju, nedugo pošto su odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti u januaru 2020. godine.

On je dozvolio paru, koji je tada imao samo sina Arčija, da žive u njegovoj vili na Beverli Hilsu, koja je procenjena na 18 miliona dolara, dok su oni tražili svoj dom.

AP Photo/Matt Dunham, Pool
Princ Hari i Megan Markl

- Nismo imali nikakav plan. Tajler nam je ponudio svoju kuću i obezbeđenje, tako da nam je dao prostora da dišemo dok vidimo šta ćemo da uradimo - rekla je jednom prilikom Megan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike