Đorđe David šokiran slučajem Marine Radosavljević: On je jadnik, nek ide kod psihijatra da se leči!

11.08.2022

11:23

0

Roker je opisao šta bi radio sa nasilnikom ove vrste

Đorđe David šokiran slučajem Marine Radosavljević: On je jadnik, nek ide kod psihijatra da se leči!
marina radosavljević1 - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Privatna arhiva

Đorđe David uvek je najglasniji kada se radi o nasilju nad ženama, pa je komentarisao i slučaj pevačice Marine Radosavljević Maki, koju je 4. avgusta pretukao nekadašnji ljubavnik I. T.

Roker smatra da je muškarac koji podigne ruku na ženu najveći jadnik, kao i da je pomenutom nasilniku potrebno psihijatrijsko lečenje.

- Muškarac koji podigne ruku na ženu je najveći jadnik zato što u tom trenutku kada mu popusti kočnica treba da pomisli da ga nije rodio tata nego mama. Treba da pomisli i na svoju sestru ako je ima. Zdravog muškarca u trenutku besa uvek nešto smiri. Muškarac koji udari ženu, to je po mom mišljenju najgora stvar na svetu. Voleo bih da ima devojku kao što je Milena Bjelogrlić, svetska prvakinja u borilačkim veštinama - kaže david revoltirano, pa nastavlja:

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marina Radosavljević

- Pa kad te udari, da ideš u rikverc četiri dana. Šta god da je razlog, da muškarac tako sebi nešto dozvoli, čak i da je ljubomora, majstore idi kod psihijatra pa se leči. Stravično je za muškarca ovako sebi nešto da dozvoli, to je poraz za muškarca. Tako sam ja vaspitan. Kad god bih video da je neko iz mog okruženja nasilan prema ženi ili životinjama, ja odmah prekidam kontakt sa tim ljudima. Ovo je strašno, ne bih sebi nikada dozvolio da podignem ruku na žensko - izjavio je Đorđe David za domaće medije.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

Podsetimo, Marina tvrdi da je napadnuta u noći između 4. i 5. avgusta na Lovefestu, te da je na nju nasrnuo I. T. s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi.

- Bila sam sa drugaricom u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno - ispričala je Marina, dodajući da joj je posle prvog udarca zapao jezik u grlo.

Privatna arhiva
Marina Radosavljević

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, pre onog incidenta koji mi se dogodio u februarau kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ovo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim, a sada je verovatno bio drogiran - izjavila je ona za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike