Đorđe David je danas posebno dirnut, uputio nežne reči ćerki i supruzi: Ti si moja prva "sedmica na lotou"! (FOTO)

02.07.2022

18:39

0

Autor: Marija Mitić

Pevača je razgalilo to što je njegova ćerka Staša danas završila prvi razred osnovne škole

Đorđe David je danas posebno dirnut, uputio nežne reči ćerki i supruzi: Ti si moja prva "sedmica na lotou"! (FOTO)
Đorđe David 2 - Copyright Youtube screenshot „Zvezde Granda"

Pevač i član žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David danas ima povoda za slavlje. Naime, srce mu je ispunio milinom to što je njegova ćerkica Staša završila prvi razred osnovne škole.

Roker nije mogao da sakrije koliko ga je to raznežilo, pa se tako ogasio na Instagramu gde je imao izliv emocija, kako prema ćerkici tako i prema supruzi Ani.

- Moja Staša završila prvi razred osnovne kao najbolji đak! I to doživeh! Naravno, u prodavnici igračaka je usledila "oružana pljačka " mene, oca! S punim pravom, jer je najbolja - počeo je roker, a zatim posebnu zahvalnost uputio partnerki Ani.

Instagram printscreen/djordje_david
Objava Đorđa Davida na Instagramu

 

- Hvala ti što od nje praviš osobu za primer. Hvala ti za sve žrtve koje podnosiš zbog mog posla . Hvala ti na ljubavi i poverenju! Hvala što si mi kćer rodila! Vas dve ste moj centar sveta, i muzika naravno! Ti si moja "prva sedmica na lotou"! Ljubim! Volim- napisao je David.

Podsetimo, roker je iz braka sa Anom Mirčetić dobio ćerku Stašu 2014. godine. Ipak, oni ne žive zajedno, već Staša stanuje sa mamom, dok je pevač u više navrata istakao da je među njima sve u najboljem redu.

Instagram printscreen/djordje_david
Objava Đorđa Davida na Instagramu, njegova supruga i ćerka

‒ Meni treba devojka koja dobro izgleda, koja je raspoložena i koja se, kada sam ja u pitanju, neće baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja, s druge strane, bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da bi to počelo da ruši tu neku čaroliju i da bi se ljubav u tom slučaju vrlo brzo ugasila ‒ rekao je Đorđe jednom prilikom za „Grandnews“.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike