Zapao joj je jezik u grlo od udarca! Detalji nasilja nad pevačicom: Posle ovoga, mogu samo smrt da očekujem!

08.08.2022

08:25

2

Marina Radosavljević oglasila se za 24sedam i poručila da se boji za svoj život

Zapao joj je jezik u grlo od udarca! Detalji nasilja nad pevačicom: Posle ovoga, mogu samo smrt da očekujem!
marina radosavljevic 2 - Copyright Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky

Pevačicu Marinu Radosavljević Maky pretukao je nekadašnji ljubavnik I. T. 4. avgusta na Lavfestu u Vrnjačkoj Banji, zbog čega se nalazi u kraljevačkoj bolnici sa ozbiljnim povredama.

Ona se oglasila za 24sedam i ispričala kako se sada oseća, a zatim je izrazila i strah šta će biti kada izađe iz bolnice.

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marina Radosavljević

- Posle ovoga može samo smrt da mi se desi od istih ljudi. Bojim se jako za svoj život i život svojih najbližnih. Ne znam koji su razlozi za ovo, ne interesuje me. Kamere su sigurno sve zabeležile - rekla je jedva Marina, a zatim ispričala i još neke detalje nemilog događaja.

- On je uleteo među ljude i odmah se zaleteo i udario me je. Momentalno sam pala i zapao mi je jezik u grlo. Unakažena sam potpuno, jer je nastavio i posle tga da me udara. Sklanjala sam se od njega naročito od februara kada sam pretučena, takođe. On je bio vazduh za mene. Počela sam taman ponovo da volim svoj život - rekla nam je Radosavljevića uznemireno, ne znajući koliko će još ostati u bolnici.

Instagram_marina.radosavljevic.maky
Marina Radosavljević

Podsetimo, Marina je 4. avgusta dobila batine od nekadašnjeg ljubavnika, a nije sigurna da li je slučaj povezan od 28. februara, kada je takođe pretučena ispred jednog lokala u Vrnjačkoj Banji.

- Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će lekari da me puste kući danas, ali mi je lekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vreme da ostanem u bolnici - poručila je prethodno pevačica o poslednjem nemilom događaju, dok je prošli put takođe nosila gips na ruci.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike