Pretučena pevačica o nasilnom bivšem: Krivični postupak je pokrenut, tražila sam i zaštitu policije!

10.08.2022

14:36

0

Radosavljevićevu je, prema njenim rečima, tek stigao stres - stalno ima mučnine i nikako ne može da se smiri

Pretučena pevačica o nasilnom bivšem: Krivični postupak je pokrenut, tražila sam i zaštitu policije!
Marina Maki Radosavljević - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Marina Radosavljević Maki se posle strašnog napada kada ju je, prema njenim rečima, pretukao bivši ljubavnik I. T. u Vrnjačkoj Banji, obratila nadležnima za pomoć i zvanično i zatražila zaštitu policije, kao i zabranu prilaska. U razgovoru za „Alo" je istakla da se uopšte ne oseća dobro. Osim što se boji kako za svoju, tako i bezbednost najbližih, stalno povraća i nikako da dođe sebi.

- Upravo se vraćam iz policije. Pokrenut je krivični postupak protiv bivšeg partnera I. T. Ne osećam se najbolje. Stigao me je stres, non-stop povraćam i ne mogu da dođem sebi. Uplašena sam za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice - gotovo u jednom dahu je ispričala pevačica, pa dodala:

- Tražila sam zabranu prilaska i zaštitu policije, ja želim da bez straha i podignute glave hodam.

Marina Radosavljević, Privatna arhiva
 

Radosavljevićeva je zatim objasnila kako s dotičnim nije bila ni u kakvom odnosu oko godinu dana.

- Ja sam iz tog odnosa izašla pre godinu dana i sa tim čovekom apsolutno nemam ništa, ja sam samo žena koja traži pravdu. Želim da budem bezbedna! Ja da sam želela da budem sponzoruša daleko bih dogurala - prokomentarisala je za pomenute medije Maki, koja je, podsećanja radi, ranije ove godine već prošla kroz sličnu agoniju.

Krajem februara ove godine, navodno, po čaršiji se pričalo da je zbog veze sa oženjenim I. T. prebijanje namestila njegova supruga. Otad su i prekinuli svaki kontakt.

- Možda i to ima veze sa njim, baš to što sam bila brutalno napadnuta od strane dva muškarca na parkingu ispred mesta gde je trebalo da nastupam. Nadam se da će nadležni organi rešiti ovo i zaštiti me... Ja se pošteno bavim ovim poslom. Taman sam se oporavila i rekla sebi da krenem dalje i da se borim za sebe i svoju karijeru, ovo me je baš poljuljalo. Imam i svoj privatni život, želim da imam partnera i da normalno živim kao svaka žena na ovom svetu koja zaslužuje da bude voljena i poštovana - zaključila je ona.

Prethodna drama Marine Radosavljević, Instagram_marina.radosavljevic.maky
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike