Prodisao posle raskida sa Prijovićkom! Ljuba Perućica otvoreno o vezama, a otkrio i kako pevači izvlače više bakšiša!

08.08.2022

09:09

1

On je odgovorio i s koliko žena je bio intiman, ali i zašto bi ga "supruga ubila"

Prodisao posle raskida sa Prijovićkom! Ljuba Perućica otvoreno o vezama, a otkrio i kako pevači izvlače više bakšiša!
Ljuba Perućica ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Ljuba Perućica pre mnogo godina bio je u vezi sa Aleksandrom Prijović, ali još ne može da se oslobodi u javnosti epiteta "bivšeg dečka".

Iako ima hotove, ali i da je u srećnom braku s voditeljkom Katarinom Kolozeus, i dalje odgovara na pitanja o Priji s kojom je proveo dve godine.

- Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Bio sam s njom dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti - istakao je Ljuba, a zatim odgovorio na pitanje i da li je patio posle raskida.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo - kaže pevač i dalje odgovara na pitanje da li zna sa koliko žena je spavao.

- Ne bih znao da ti kažem koji je to broj. Nisam bio sa malo žena, ali ni sa puno.

Kad je reč o njegovoj karijeri, bakšiš je sastavni deo tog uspeha, pa je komentarisao da li postoji taktika da se izvuče veća suma na slavljima.

- Pevači uglavnom znaju šta treba da urade da bi navukli gosta da izvadi pare. A što se tiče pesama, generalno gledano, i dalje pesme Šabana Šaulića najbolje prolaze - iskreno kaže i priznaje da je imao neobičnu ponudu.

- Jednom su me zvali da pevam na sahrani, ali ja sam to odbio iz razloga što ja to ne bih izdržao, ja sam emotivna osoba i mislim da bih se rasplakao.

Antonio Ahel/ATAImages
Ljuba Perućica sa suprugom

Postoje pevači koji imaju poroke, te Perućica rekao da nikad nije konzumirao opijate.

- Svi koji mene poznaju znaju da ja nikada nisam ništa od opijata probao, moj jedini porok je viski, to volim da popijem kada hoću da se opustim sa prijateljima, porodicom. Ne drogiram se, ne pušim - kaže za "Alo".

U njegovom novom spotu za pesmu „Erotična“ glumi Ljubina supruga, pa je otkrio neke detalje.

- Trudili smo se da kadrovi budu filmski i da to ne bude vulgarno i vodili smo računa o svakom detalju. Spot jeste malo slobodniji, ali bitno je da su naši roditelji oduševljeni i da oni nisu imali nikakve negativne komentare - kaže on i zaključuje za kraj da ne bi mogao te provokativne scene da snimi sa nekom glumicom.

- Mislim da ne bih ni smeo da pomislim na tako nešto, supruga bi me ubila (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike