„Danas majko ženiš svoga sina” koštala je 500 evra: Pola estrade na svadbi Đanijevog naslednika! (FOTO)

13.06.2022

17:15

0

Za dobru atmosferu se pobrinuo okrestar Borka Radivojevića koji nije uzeo honorar za svoj angažman

„Danas majko ženiš svoga sina” koštala je 500 evra: Pola estrade na svadbi Đanijevog naslednika! (FOTO)
Miloš i Nina venčanje - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Na svadbi Đanijevog sina sjatilo pola estrade. Đani i Slađa su mladencima pomogli da prirede gala slavlje za 500 zvanica, a mama je pripremila punu torbu para kojom će kititi muzičare.

Da atmosfera bude na zavidnom nivou pobrinuće se Borko Radivojević, ali i brat Rade Manojlović, Nenad Manojlović, koga su Đani i Slađa angažovali. Harmonikaš je u intervjuu za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i ekipa 24sedam, otkrio da nije uzeo honorar za ovo slavlje i da za mladence svira gratis. 

24sedam/D. B.
Miloš i Nina Trajković

 

- Ne znam da li je to najvredniji poklon koji su dobili, zavisi od ostalih. Mislim da je Slađa galantnija od Đanija, a već je bila najskuplja pesma. Na „Danas majko ženiš svoga sina” dala je 500 evra! - ispričao je Radivojević.

Među gostima ovog gala slavlja našli su se: Jana Todorović, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović i sin Jovan Pejić, Goca Božinovska, Sloba Radanović sa suprugom Jelenom i kumom Goranom Lečićem Lekom, Šerif Konjević, Ivana Stamenković Sindi, Uroš Živković, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Slađa Allegro sa suprugom Zoranom, Saša Matić Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom. 

 

Dres kod zvanica je bio suva elegancija. Dame su za ovu priliku birale svečane haljine i kombinezone, vedrih boja, dok su muškarci dolazili u svečanim odelima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike