„Naša intima je mnogo zanimljivija!" Perućica o vrelim kadrovima sa ženom: Samo smo spojili lepo i korisno!

19.07.2022

18:36

0

Pojedinci smatraju da je uz spot trebalo naglasiti da nije za maloletne, dok pevač tvrdi da ništa šokantno nije prikazano

„Naša intima je mnogo zanimljivija!" Perućica o vrelim kadrovima sa ženom: Samo smo spojili lepo i korisno!
Ljubomir Perućica sa suprugom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljuba Perućica je pre nekoliko dana javnosti predstavio spot za novu pesmu, pa i pokrenuo lavinu komentara - pošto je vruće scene snimio sa suprugom Katarinom Kolozeus. Iako se par maksimalno potrudio da ne pokaže previše, svakako ima onih koji smatraju da je pevač trebalo uz video da naglasi da nije za mlađe od 18 godina.

Razgovarajući na ovu temu, on je objasnio kako je uopšte i došlo do toga - na odmoru u Dominikanskoj Republici.

- Išli smo u Dominikansku Republiku pre svega zbog odmora. Odlučili smo da tamo snimimo lepe kadrove za pesmu. Uživali smo i u odmoru i u snimanju spota - počeo je Ljuba na „Kurir" televiziji, ističući tako da je sa ženom u stvari samo spojio lepo i korisno, bez ijedne vulgarne scene.

„Sve je bilo spontano"

- Meni je pala ideja na pamet da kad već idemo na tako egzotično i erotično mesto, zašto ne bismo onda snimili pesmu. Spontano je sve išlo. Imali smo samo dve nedelje pre odlaska na odmor da smislimo sve. Kadrove smo zaista birali, nismo želeli da to bude preterano i vulgarno, već da bude umereno. Svako ima svoj ukus, što se nas tiče ovo je okej, nije preterano. Kako moja supruga kaže, naša intima je puno zanimljivija od ovoga - zaključio je Perućica, a kako je Katarina još reagovala pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike