„Naravno da me je bilo sramota!" Perućicina žena o vrelim scenama s pevačem: Nisam htela da sedim s mojima dok su gledali!

18.07.2022

15:15

0

Ona naglašava, međutim, da su stvari daleko zanimljivije iza njihova četiri zida od onoga što su uradili za potrebe spota

„Naravno da me je bilo sramota!" Perućicina žena o vrelim scenama s pevačem: Nisam htela da sedim s mojima dok su gledali!
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright G. G./ATAImages.

Nekadašnja voditeljka Katarina Kolozeus pojavljuje se u novom spotu pevača i njenog supruga, Ljube Perućice, za pesmu „Erotična". „Vruće scene" poznatog para tako su sada svima na izvolte, a upitana da li strahuje da bi ovaj spot mogao da izazove oprečne komentare javnosti, gospođa Perućica je izjavila:

- Iskreno, nisam imala nikakav strah, šta više, briga me je šta bilo ko misli. Jedino mi je bitno mišljenje naše porodice. Naravno da me je bilo sramota zbog njih i nisam želela da budem pored njih kada su gledali spot, ali i to smo preživeli, spot ima malo nevaljalih scena, ali ako ćemo iskreno, nije to ništa novo, nismo ni prvi ni poslednji koji su snimili tako nešto.

Tu se, međutim, nije i zaustavila.

- Jedina razlika je što smo mi supružnici i što sam ja u spotu, a ne neka manekenka. Sad kada je „Erotična" ugledala svetlost dana mnogi kažu da je sramota da iznose svoje intimne trenutke, pa se ja samo pitam da li bi bilo u redu da je umesto mene bila neka druga devojka? To onda ne bi bila sramota? I da li ti ljudi misle da bi mi stvarno otkrili kako izgleda naša intima? Ovo su kadrovi za potrebe spota, naša intima je puno zanimljivija od ovoga - istakla je ona za „Nemazabranjenih.rs".

Inače i dan-danas se spekuliše o tome da li je scena se*sa iz spota sastava „Mobi dik" prava. Upitana da i to prokomentariše, Katarina je čitavu priču zaključila rekavši:

- Razmišljala sam da li da snimamo ove scene, ali opet ponavljam samo zbog naše porodice. Sve ovo je bilo neplanirano, spremali smo se za more i Ljuba je predložio da iskoristimo putovanje i snimimo video. A što se tiče spota grupe „Mobi dik", sigurna sam da nisu imali se*s dok su ga snimali, ali meni ne bi smetalo da se to komentariše jer sam ovo snimala sa svojim suprugom. Svako može da komentariše i misli šta god poželi, to mi uopšte ne smeta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike