Šokantna prepiska Džonija Depa i Merilina Mensona: Imam pored sebe drugu Amber!

02.08.2022

09:37

0

O partnerkama govorili na gnusan način

Šokantna prepiska Džonija Depa i Merilina Mensona: Imam pored sebe drugu Amber!
profimedia-0017498781 - Copyright Profimedia

Poznato je da su Džoni Dep i Merilin Menson dobri prijatelji već godinama, te da su zajedno koristili i narkotike, a sada je isplivala prepiska koja je sve iznenadila i šokirala.

Ona je nastala 2016. godine, kada je Menson svoju tadašnju partnerku Lindzi Juzik uporedio sa Amber Herd, tada već bivšom ženom Džonija Depa sa kojom se nedavno glumac sudio i pobedio.

- Imam pored sebe Amber 2.0 - napisao je Menson, žaleći se da ga je Lindzi optužila da ju je tukao, te da je tražila zabranu prilaska, preneo je Daily Mail.

- Ona želi da te natera da vrištiš, da poludiš i nahraniš njeno narcističko ponašanje. Veruj mi, pročitao sam na tone materijala o tome i o sociopatskom ponašanju... Zeznuto je, brate moj!!! Moja bivša je prokleti udžbenik! Trebalo je ranije to da pročitam - odgovorio mu je Dep.

Ipak, Menson je i dalje bio prilično zabrinut.

Profimedia
Džoni Dep i Merilin Menson

- Imam ozbiljan policijski scenario u Amber fazonu sa Lindzinom porodicom. J**eno sam pod stresom. Ne znam da li si se vratio, ali treba mi azil negde, jer mislim da bi policija mogla da krene za mnom. Ovo je j**eno. Rekla je da sam je prebio i dala je policiji moju adresu. Rekla im je i da imam drogu ovde. Tako da sam spreman da odem odavde - napisao je muzičar, dok mu je glumac savetovao da  se "skloni i što manje razgovara sa njom".

Njih dvojica su dalje razgovarali o tome da imaju sopstvenu pećinu, aludirajući na film "Salò".

- Hajde da imamo svoj Salo, ali nema gej stvari kod nas - stoji u prepisci, prenosi pomenuti medij.

Inače, ovaj film je zabranjen u nekoliko zemalja zbog prikaza silovanja, mučenja i ubistva, uglavnom osoba za koje se veruje da su maloletnici.

Profimedia
Džoni Dep

U narednoj poruci Menson je rekao Depu da će ga upoznati sa "novom obožavateljkom".

- Moj novi fan želi da te upozna. Izgleda da ti treba. Veruj mi. Poslaću ti sliku. Ima 18 - napisao je Merilin.

Njihova prepiska isplivala je za vikend, kada je otpečaćeno na hiljade stranica dokumenata koje su podnete tokom procesa Džonija Depa i Amber Herd.

Inače, uprkos svemu što je rekao o svojoj partnerki, Merilin Menson i Lindzi Juzik venčali su se četiri godine kasnije, 2020. godine i još uvek su u braku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike