Dep sad voli crvenokose? Sve o misterioznoj ženi s kojom je glumac viđen u Italiji! (FOTO)

19.07.2022

20:25

0

Sumnje da je s advokaticom su nestale - čim su ga tamošnji mediji „upecali" s novom devojkom

Dep sad voli crvenokose? Sve o misterioznoj ženi s kojom je glumac viđen u Italiji! (FOTO)
džoni dep c (17) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Čim je za vikend viđen u Italiji u vrlo interesantnom društvu, krenule su da kruže glasine o tome kako „Džoni Dep ljubi javnosti nepoznatu crvenokosu ženu posle suđenja s bivšom Amber Herd". Međutim, kako piše „TMZ", glumac nije u vezi sa njom, već je u pitanju samo posao.

Šuškanja su skoro pa postala i vrisci kada se s njom rame uz rame pojavio na svirci početkom nedelje, koju je bilo planirano da održi sa Džefom Bekom, s kojim već izvesno vreme peva i svira. Ipak, prašina se polako sleže otkako su isplivali detalji o njoj.

Ko je crvenokosa žena?

Dok pojedini fanovi i dalje veruju da mu je to nova devojka, Dep se samo sprema za novi film „Jeanne du Barry", a ona mu pomaže da - što bolje savlada jezik. Ona je, naime, nastavnica francuskog po struci i očito je i više nego rešena da pomogne glumcu kad god da on za to ima vremena.

„Pa, ne skida osmeh sa lica... ?"

Ovih dana, s druge strane, glumac i te kako ima razloga da bude dobro raspoložem, pošto je sudija rekao „ne" svakom pokušaju njegove bivše da ga vrati u sudnicu. Pored toga što je pred njim novi poslovni izazov, on maksimalno uživa u muzici, a samim tim i generalno - u danima koji mu lagano prolaze.

Džoni Dep (okrenut leđina) sa crvenokosom nastavnicom francuskog, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike