Dep još nije završio s Amber! Glumac podnosi žalbu: Za odštetu od dva miliona više neće ni da čuje?

23.07.2022

11:50

1

Iako zadovoljan presudom, ponašanje bivše posle svega mu se nimalo ne dopada, kao ni njegovom pravnom timu

Dep još nije završio s Amber! Glumac podnosi žalbu: Za odštetu od dva miliona više neće ni da čuje?
Tan2022-5-25_21033583_0 - Copyright Evelyn Hockstein/Pool photo via AP

Posle višenedeljnog sudskog procesa u Virdžiniji, Amber Herd je „pala" za klevetu, ali „je bila nagrađena" s dva miliona dolara za kontratužbu koju je uložila protiv Džonija Depa.

Međutim, kako zvezda uporno „poziva bivšeg nazad na sud", nezadovoljna rezultatima, prenose strani mediji, zvezda „Pitara sa Kariba" je rešio da podnese žalbu i „zakomplikuje joj put do tog novca". Prema dokumentima do kojih je došao „E!News", Dep je predao sve što je trebalo još 22. jula, sa namerom da poništi presudu od dva miliona.

- Za gospodina Depa, rezultati su i više nego dobri i odluka porote svakako govori sama za sebe. On smatra da je sada vreme da obe strane nastave dalje i prebole sve što se dogodilo - počeli su iz tima glumca za pomenute medije.

Zatim, objasnili su - da je Amber problem.

- Međutim, ako Herodva nastavi s ulaganjem žalbe na čitavu presudu, naš klijent će podneti svoju sa namerom da sud razmotri kompletne spise i doslovno sva relevantna pravna pitanja - naglasili su.

Iz tima Amber Herd još nema ni traga ni glasa, tvrde pomenuti mediji, a mnogi su oni koji veruju da će na ovo prilično burno da odreaguje.

Amber Herd Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike